26 Mac 2012

GOLD COAST MORIB | Jom Jenguk Bilik ;)

Ni bilik kitorang ~ Studio Suite (2 single beds)
Actually ada gak bilik katil king size
Tapi bilik tu dah full
Pastu bilik ngadap ke theme park pun full!
Dapat la bilik ngadap jalan, huhu!
Jadik la...

Lil' princess yang dah penat trus landing atas katil hehe...


Bilik sangat luas
Kami siap bentang alas katil tu kat atas lantai
Zakwan tido lesak
So, Zakwan kene tido bawah, hehe
Tu tingkap bukan ngadap luar bilik tau
Tapi ke bilik air, hehe...
Boleh ditutup, jangan risau ;)


Simple jek bilik nya
Takde la sarat dengan macam2 barang
Lagi 1, tak ber'karpet' pun
Takut basah2 lepas main kat water theme park kan
Kang berbau plak, hehe..
So, sejuk sket la..
Bilik ada aircond.. Takmo aircond, bukak kipas
Kipas pun ada, hehe...
Takde astro
Channel standard jek
Hair-dryer pun ada disediakan kat sebelah cermin tu




Yang best nya...
Kat dalam bilik ada private jakuzi, yeewwhu!
Best....!
Lepas penat2 mandi kat kolam
Mandi kat jakuzi plak
Tenang..... ^_^



Tempat mandi shower pun ada
Tempatnya diasingkan dengan cermin kaca
Lupa plak nak snap =p


Benda free yang dah selamat diangkut bawak balik, haha!
Ada sabun, body lotion, syampu,
Ada sikat, shower cap, shaver, cotton bud dgn berus gigi
^_^


Kettle nak masak air panas & fridge pun ada
Memang lengkap la! ;)


Pendapat MamaZN tentang bilik ni
Boleh tahan la...
Takde la sampai ke tahap 'wuiyo...giler best!'
Blum sampai tahap tu lagi

Tempat baru sepatutnya sume kelengkapan pun tiptop la
Tapi mungkin sebab nak cepat siap
Ada beberapa menda yang dibuat & disediakan
Tak seberapa dan sambil lewa
Contohnya :
Flush toilet rosak ~ kene jirus secara manual, huhu!
Kettle ok ~ tapi membahayakan sbb tak bleh off secara automatik
Engsel tingkap antara bilik dan bilik air dah kopak 1, huhu!

Tapi takde la pulak sampai tahap
'alemak, truknye bilik ni! tak bleh duduk langsung!'
Masih boleh diduduki
Tapi macam sayang la kan...
Tempat baru, ok.. tapi tak tahan lama, hhuhu!

p/s:
Ni pendapat peribadi tau
Masing2 ada pendapat masing2
Mungkin orang lain kata ok, mungkin jugak yang kata tak ok
Tapi bagi MamaZN ~ tengah2 la, hehe :)

16 comments:

Nana berkata...

wah ada jakuzi tu besnye!

Falsya berkata...

bestnye nad..santeknye bilik..ade bathtub lagi..n sgt comel okayh baby nayli baring atas katil pakai baju polkadot merah..hehe..

SyUhAdA berkata...

comeynye lil princess tu landing atas katil..

ADEEYA berkata...

Syioknyeee holiday! :D

Honey berkata...

Macam best jer ... How much bilik tu ? Apa aktivit yg leh buat kat sana ?

MRS. K berkata...

eh, bape rate bilik ni eh? yang kat deal tu rm200 skali theme park

mummy_ayu berkata...

wah..siap ada jakuzzi lagi..tapi bila baca kerosakan yg tecik2 tu..emm..ok la..takde la teruks sgt...

alyyani berkata...

comelnye cik nayli bergown polka dot!

*∽ IZAN ∽* berkata...

I terpikat dgn bath tub berjacuzzi tuh!!!

seronok nayli dah gi jalan tuhhh!

PUANSTOBERI berkata...

merasa jugak la duk sini tu ari 2 mlm. Ngadap theme park.. tp idak la dpt menikmati sepenuhnya kerana... datang utk course. Haha (T____T)

Lily@MamaZaraZareef berkata...

alalala..comeinye nayli siap berdress polkadot merah lagi..hehehe..nway, arituh ada gak dpt email promo ttg goldcoast morib ni..kire baru lagi kan tptnye..entah bile nk smpai..pntai morib yg biasa tu pon tk pernah jejak betul2 lagi..=p

mama rifQy berkata...

oh dah tuh biliknye..dah lengkap..suke suke....

lia berkata...

jakuzi tu wat aku leleh2 air liur nak p.... best2...

amiey lee berkata...

wahh naddd lajuuu dh kesini..tak sabar nye kita dh booking ngan hotel tapi lmbt lagi..settle KK dulu baru leh pikir g tepi laut...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Wah puas hati bilik dia luas,
siap ada jakuzi..beshnye..

lil princess comey sgt..:)

eima berkata...

mmg slalu hotel tak mo jg tang kettle ngan flush kan..kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...