27 Mac 2012

GOLD COAST MORIB | Harga Bilik & Posing2 Time!

Semalam ramai yg tanya
Bape rate dok sini?
Okeh MamaZN kasik tau
Rate nya RM290
Termasuk breakfast utk 2 dewasa (Zakwan free)
Termasuk admission fee utk 2 dewasa (Zakwan kene byr RM15)

Berbaloi ke tak?
Bagi MamaZN
Berbaloi kot
Sebab fee utk water theme park utk dewasa RM30/sorang
Kalu tolak dr rate tu jadiknya bilik tinggal RM230
So, harga normal jek la kot

Lagi rasa berbaloi-baloi
Bila niat nak meng'hepi'kan orang lain
Termakbul sudah....
Sume2 pun hepi
Takde masam2, takde sentap2
Legaaaaaa mak! ;)

Okeh!
Pasal bilik dah
Pasal theme park pun sudah

Part terakhir : Posing2 Time! :)

Kali ni layankan ajelah
Aksi2 kami anak beranak ;)
Lebihan2 gambar yang di'snap'
Masuk sume sekaligus dalam 1 entry
Abes citer, hehe
(masa ni baru la terpikir, bestnye kalu ada dslr, mesti gmbr lagi cun, huhu!)


Baby Nayli jelir lidah kat Mama! =p


Rambut tegak cam Abang Zack jugak ;)


Pintu besar trus ke lobi :)


MamaZN & Baby Nayli yg dah tido lepas mengamuk masa breakfast, huhu!


Abang Zack moody, takmo bergambar sama2


@ cafe time breakfast


Cafe nya yang sangat luas!
Jauh nak amik makanan!
Tu, kat tmpt yg byk2 lampu tu
Kat hujung tu la tmpt amik makannya, huhu!


Sudut bacaan pun ada
Tapi cam tak syok
Lampu nya romantik sangat
Tak elok utk kesihatan mata ;)


Di'snap' by anak bujang ~ Zakwan :)
Time sebelum check-0ut


PapaZN & Zakwan yg moody
Hepi masa main kat kolam mandi jek!


Bluek!! Haha!


MamaZN & Zakwan..
Gambar cantek tp blurr...
Papa.......!!! Apa jadik ni?!


Happy family in red :)


Jauh bebeno gambo ni huhhu!
And again, Papa....!!! Apa sudah jadik dgn ur skill...?!


Buah hati pengarang jantung ^_^



Alhamdulillah
Tamat sudah short vacation kami
Pembuka Cuti2 Malaysia 2012 yang best & happening!

Next vacation... Bulan 4!
Insya-Allah...
Gi PD dengan geng SERATAS
&
Gi Kuala Kangsar+Taiping+Penang
Kali ni memang objektif utama adalah : Jalan2 utk Cari Makan! :)

Kawan2 belah utara.... Jom jumpa2an! :)

17 comments:

ch@ berkata...

wah, bestnya jadi baby nayli. sudah pergi bercuti. baby nayli nak bawa aunty cha sama ni? hahaaa. bestnyaaa. i jeles ok. hihiii.

syawalsimpsons berkata...

so sweet ja coti2 ni..sue last coti2 pon time bulan 7 tahun lepas B4 syawal admit wad...

mama rifQy berkata...

oo..290 ! nad..ye ke tak ni yang kite booking ni..awat murah sgt!! tapi bilik same la ngan yang nad book tuh..studio suite rasenye..

mama rifQy berkata...

oo..290 ! nad..ye ke tak ni yang kite booking ni..awat murah sgt!! tapi bilik same la ngan yang nad book tuh..studio suite rasenye..

Nana berkata...

mmg berbaloi rasa nad
sebab bilik dia ada jakuzi wooo
best woo ahhaha
tingin nak dok sini nannt

Alycia berkata...

mcm menarik jer tmpat ni.. bole bg cadangan kat en ajip ni.. tq for this info.. wah, baby nayli kecik2 dh jln2 crk makan yer..

eima berkata...

bestnye ... tak penah lg dok goaldcoast sbb dekat sgt ngan tmpt keja panjang die tak mo pegi dah bagan lalang/morib lagi dah ......huhu

Zue AnnaLeeya berkata...

okla tuh nad... berbaloi2 la tu....
sonot zakwan dan nayli bercuti yer...

comei dress polkadot nayli...
merah menyala... hehehe

Wanita Mutalib berkata...

eh murahnya?
semalam cek dalam internet dia bagi RM350.

hmm. nak kena call terus nih hee.

Falsya berkata...

bestnye nad gie cuti..cantek okayh tmpt die..;)

Mummy Ayu berkata...

tu la..mcm best jer..nak try la propose kat daddy..mana tau leh gie..

MRS. K berkata...

klu dok hotel benda paling best nak tengok food die.. huhuhu

lia berkata...

menarik la rate nyer nad... aku rasa mcm mau ke cni jugak la.... ermmmm tp biler? kena pk2 kan....

~diAhOntHeblOg~ berkata...

sgt syiok berjimba dgn anak2 kan..

MrS. F!zA berkata...

amboi tomeinya nayli dgn dress pokedot besar tu..merah menyala!

Myra Jay berkata...

Cantik bila gambar last ni jadi header, nampak kemesraan 2 beradik :)

amiey lee berkata...

nad kita tak sabar..ni semua punca dr nad nye gambar2..hahahaha.. nasib baik leh amend tarikh booking tu diawalkan and bilik still ada kosong... dia ckp kalau emmang dh beli voucher memang ada bilik nasibbb laaaa..tak sabar nak berjimba gak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...