15 Mac 2012

Dating Dengan Papa, Bertemankan Si Kecik :)

Abang Zack takde semalam
Pastu cam boring giler kat umah
Baby Nayli tido
PapaZN godek2 hp dia
MamaZN plak godek2 lappy
Senyap sunyi jek kecuali ada suara dari tv

Last2
MamaZN ajak PapaZN kuar jenjalan
Mula2 PapaZN cam berat hati nak kuar
Sebabnya dia asek teringat kat Zakwan
Ye la, balik2 keje semalam langsung takde jumpe
Pagi jek.. Tu pun naseb baek Zakwan terjaga awal

Tapi serius MamaZN takde ati btul
Buat apa sume tak kena
Bosan!
PapaZN tgk MamaZN cam tak keruan jek
Dia pun setuju je la..
Kami ke Uptown Shah Alam
Alasan MamaZN ~ nak cari payung! =p
Teringat entry Nana beli payung kat uptown dpt murah2

Baby Nayli bambam ralit tgk org ramai ;)


Pusing punya pusing...
Takdok booth yang jual payung pun!
Ada la 1 jek kedai ni
Tu pun ada 2 kaki payung jek kat kedai die
Payung besar RM15
PapaZN cakap beli jek la...
Datang mmg dah plan nak beli payung
Kang cari2 lagi, tgk2 takde yang jual
Jenuh nak pusing cari kedai tu balik
Akhirnya, beli jugak la payung hitam cam ceti tu! Huhu!

Pusing2
Perut pun lapo
Singgah minum jap
Order ABC ngan milo o ais
PapaZN siap order char kuey teow skali
Tapi lambat tak hennggat!!
Char kuey teow dah abes, air tak sampai2 lagi
Sabo jek la

Ni bukan air batu campur
Ni air batu semata2, huhu!
Takde rasa!
Kaler2 jek lebih ~ reject!


Balik tu, budak bambam ni tido dgn lenanya
Terserlah ketembaman pipimu itu, Baby... ;)

11 comments:

Lily@MamaZaraZareef berkata...

umangaiiiii...boolatnye pipi nayli..mestu syedap nak gomol2 kan..hehehehehe

syawalsimpsons berkata...

ala ciannyer windu kat abg zack ni...sabar yee...

Salina@IbuAqil berkata...

Uptown shah alam?!
Macam best jer deq Nad.. ;)
Happy weekend & TC yer!! ;)

Gieyana berkata...

Mmg bambam tgk Nayli..geram!

X pernah ag smpai sini..mn tau nnt leh p..:)

lia berkata...

tgk abc tu t'ingt abc frodo? shah alam tu.... nyummehhhh

~diAhOntHeblOg~ berkata...

adoiyaiiii...geram nye pp dieeee

ADEEYA berkata...

Cium mmmuuuaahhh kat baby Nayli hihihi. Eh eh mana Zakwan? :O

ADEEYA berkata...

Cium mmmuuuaahhh kat baby Nayli hihihi. Eh eh mana Zakwan? :O

wan nurul hezrina berkata...

tereserlah ketembaman pipi nayli=)

Em's Family berkata...

mak aii.. mau cubit pipi bambam dia tu.. terus tak ingat u cerite pasal payung lepas tengok pipi comel ni hehe

ch@ berkata...

haih, bulatnya pipi nayli. very the geram. nak dukung confirm tak larat. eh, kita dah lama tak makan ABC. rasanya. sejak adli lahir. huaaa. nak jugok.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...