06 Mac 2012

Dah Sampai! :)

Alhamdulillah...
Walaupun baru payment advise jek, hehe

Tekan cash-out bulan 1
Tapi kelmarin baru dpt payment advise nye
Letih tunggu!


Amount tak banyak mana pun
Tak macam otai sorang ni
Pergh! riban2!!
Tapi tetap hepi sbb titik peluh sendrik
Walau tak penah berpeluh pun masa menaip2 kat blog, hehe
Tapi yang bestnya berblog...
Dapat raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamai kawan2 yg best cam korang2 sume!
^______^v

12 comments:

amiey lee berkata...

alhamdulillah rzeki

MRS. K berkata...

kite dah 5 kali cash out tapi tak penah pon dapat emel payment ni tau.. huhuuh..

just tunggu cek je! huhuh

mama rifQy berkata...

WAH DAH DAPAT DAH DIE...!! leh beli barang2 bb! baju nayli!!

*azni* berkata...

tahniah..betul tu..ramai kwn2 di alam maya bila berblogging ni..

mamalieyna berkata...

waah masyuuuk..ok la dr takde..hehe..

tahniah, tulah best berblog ni, dpt kawan dpt duit sesekali..hee~

Salmiza berkata...

salam kenal... share 2 blh?..hehe

Salina@IbuAqil berkata...

Warghhhhhhhhhhhhh!!
Tahniah dik!!
;)

sue zainun berkata...

cam saye ke?hehehee:p

eB ezrin berkata...

tahniah. musti ratusan tuh eh? hu3

eima berkata...

tak penah cashout lagi ...huhuhu

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Alhamdullillah..

k.eija x merasa lagi cash-out..huhu

sokong sgt dapat ramai kawan2 yg best w/pun hanya kenal dialam maya tp sama2 berkongsi rasa & pandangan .

Gieyana berkata...

Congrats..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...