30 Mac 2012

AIRASIA Promo | Dapat Murah Lagi! ;)

Start 28/3 aritu
AirAsia kan ada wat promo
RM25 all in fare
Gi ke destinasi2 terpilih

MamaZN ada citer kan sblm ni
SIL ada mintak tolong belikan
Tiket pi Langkawi utk 7 orang?

Alhamdulillah
Segala urusan nak membeli tiket tu dipermudahkan
Takde la tunggu lama sesangat kat awaiting room tu
Pastu dapat la murah
Untuk 7 orang RM490
Ok la kan?
Nak-nak pulak booking time cuti sekolah akhir tahun
Harga tiket yg berjaya dibeli:
RM14 utk KL-Langkawi
RM11 utk Langkawi-KL
Dapat la harga RM25 tu ;)
** kalau termasuk taxes, RM35 pegi & RM35 balik **

SIL mintak tolong belikan tiket ni
Sebab dah berhajat nak bawak PIL
Merasa naik kapal terbang
Diorg tak penah naik kapal terbang
Saje la bawak pi jenjalan sampai ke Langkawi

Alhamdulillah
Kalau niat kita ikhlas
Sume pun berjalan lancar
Kiranya MamaZN pun membantu jugak la kan
Untuk merealisasikan impian PIL tu, hehe

Memang dapat RM25
Tapi jangan la dok tulis no hidden charges tu
Sebab sume orang tau memang akan ada taxes tersembunyi, huhu!

Kami dah selamat membeli aritu
Pi Langkawi = RM3!
Kalau tak, bleh join diorg skali pi cuti2


Kawan2 ada yang bersengkang mata membeli jugak tak?
Sempat lagi ni
Promosi sampai 1 April 2012
^_^

20 comments:

Nana berkata...

arini lg murah nad
42 return flite to langkawi hehe
tp arini je la

::NureeN:: berkata...

alahiiii... dah x leh naik flight la, perut dh 35minggu :)..
book utk ujung thn bleh kan hehehe

lia berkata...

aku x mau pon masuk web AA sbb x de masa da nak fly ni ha3....

bulan 5 ni last fly, pastu puasa til baby 1tahun kot ;p

alyyani berkata...

ok sangat2!

@lfidah @dim berkata...

nad,knp awak punya murah utk 7 org..sy booked 4 org dah 500 lebih..ajar skit..tiome bile nak bookednya?email kat saya alfidah_adim@yahoo.com :D

eB ezrin berkata...

kiranyer 500 utk 7 org la yer? wahhhhhhhhhhhh

Alin Marlini berkata...

memang berbaloi-baloi :)

Nad @ MamaZakwan berkata...

@Nana

adoiyai, ade lagi murah
cait, haha!

Nad @ MamaZakwan berkata...

@::NureeN::

takleh! kene tggu thn depan jek, heheeh
cepatnye masa berlalu! dh 35mggu! :)

Nad @ MamaZakwan berkata...

@lia

bulan 5 nak pi mana?
hehe

Nad @ MamaZakwan berkata...

@alyyani

ok kan kak?
legaaa (urut dada.. =p)

Nad @ MamaZakwan berkata...

@@lfidah @dim
dah emel ;)

Nad @ MamaZakwan berkata...

@eB ezrin

a'ah utk 7 org
cam tak caya jek kan,
kite pun cam tak caya jugak, huhu!

Nad @ MamaZakwan berkata...

@Alin Marlini

tu la..alhamdulillah...
ngee~~

mummy_ayu berkata...

wah..gie holiday lagi.best2!!

MRS. K berkata...

tak sempat skodeng lagi AA promo nih.. takde list tempat nak pegi lagi.. huhu

mama irfan berkata...

bestnya,,,nak try balik raya haji lahhh... tapi slalunya tarikh camtu mana ada murah...kankankan???

Nad @ MamaZakwan berkata...

@mummy_ayu

utk famili SIL n PIL :)

Nad @ MamaZakwan berkata...

@MRS. K

tu la, sket2 langkawi, sket2 langkawi
heheeh
nak pi obersea, fulus plak takdok, haha!

Nad @ MamaZakwan berkata...

@mama irfan

bleh dpt kot..tp kene cepat dan pantas la, hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...