24 Februari 2012

Zakwan Yang OBSES!

Jom Join Teka2 :)

Dah lama tak citer pasal Zakwan aka Abang Zack ;)
Abang Zack okey2 saja...
Selalu kena marah selalu kena babab!
Hehehehe....

Kalau citer pasal Zakwan
Mesti sesetengah nya tau kan
Zakwan ni memang obses dgn watak2 kartun Cars & Cars2
Sampai sekarang
Tiap2 hari!
Asal jenjalan, mesti ajak pi kedai mainan
Kengkadang tu, MamaZN kena pk jalan lain
Supaya Zakwan tak nampak kedai mainan
Kalu gi Alamanda
Dia dah igt kedai Toys' R Us tu katne
Ditarik2nya tangan pegi sana!

Bila dapat barang yang dia nak
Punya laaaaaaaaaaaaaa dia jadik gud boy
Tapi kalu tak dapat...
Dia bleh buat drama depan orang ramai!
Tu yang tak suka tu, huhu!

Dah berlambak kt umah tu
Lightning Mc Queen la, Mater la, Fin la, Francesco Bernoulli la
Lama2 maknya yang hafal nama2 watak tu, huhu!
Kalu bleh dia nak buat koleksi
Dah beli itu, akan datang dia nak lain plak
Tapi Zakwan ni memilih
Yang murah2 takmo
Nak yang mahal2 jek
Kopak bapaknya kalu tiap2 bulan asek dimintak2, huhu!

Aksi teruja Zakwan dapat mainan yang diidam2kan

Sengih memanjang!





Jom cuci-cuci mata kat sini :
http://papamamazakwan.blogspot.com

Let go murah2 je...
Mana tau kalau2 ada yang berkenan di hati
^_~

10 comments:

Nigina berkata...

huhuhu samalah ngan Adam... pantang nampak kedai... kekadang dari jauh dia dah perasan... aduhhh sekali kuar ada je nak kena beli.. kalau tak beli dia meraung..

lia berkata...

huh legaaaa Amsyar suka kete hotwheel rege RM5.90 jer wakakaaa...

cars dia x suka sbb model xde atas jalan raya...

tp mmg ley geng dgn Zakuan sbb suka kereta ;p

ummiaqeef berkata...

wah, dapat sekali 2..hehe.. aqeef pun same..tp kalau g alamanda, slalu dia nak beli cd otomen kat speedy tu..hihi

~diAhOntHeblOg~ berkata...

hikhik..xbawak jalan kesian kan..da bawak mcm2 akal nye..xpela..janji die jd gudboy!

mummy_ayu berkata...

biasa la tu..bebudak..

mamalieyna berkata...

mahal kan menan ni..ada intai2 kt giant tu..alahai..seb baik arif tu tak reti obses menda2 gini..dia main redah je menan apapun..hee~

waah teruja abg zack ye~ hikhik..

Alycia berkata...

samalah mcm adam.. smua jenis car kat dalam citer cars tu dia ada..

kayyana berkata...

hehehe... takpelah nad.. kang esok die tak minta kang kite jugak yg susah hati kan.. ape sahaja boleh buat janji die gembira..hehehe

kekucingkatz berkata...

hahaha!!...nyerongin abang zack dpt mainan....

ADEEYA berkata...

hehehe :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...