29 Februari 2012

Wordless Wednesday : 29 Dan Lompat!

pic from google

Apa kena mengena?
Ada kena mengena?
^_^

Harini kan 29 Februari 2012
4 tahun sekali jek kita akan bertemu dgn tarikh ni
So, maknanya tahun ni tahun lompat la kan, hikhik

Ada sesapa yang lahir pada tarikh 29 Februari ke? ;)
MamaZN ucapkan Happy Birthday!
4 tahun akan dtg baru MamaZN akan wish kat korang lagi, hehe




Jom cuci-cuci mata kat sini :
http://papamamazakwan.blogspot.com

Let go murah2 je...
Mana tau kalau2 ada yang berkenan di hati
^_~

6 comments:

LYAfrina berkata...

special ni sklali celebrate

eima berkata...

kesian kan sape lahir tahun lompat 4 tahun seklai br dpt hadiah...

kayyana berkata...

kesiankan sape yg sambut besday arini.. kalau ada yg besday arini mesti kene sambut dengan meriah sekali.. 4 tahun sekali tuh.. hehehe

::NureeN:: berkata...

sape besday hari ni kena smbut semeriah mungkin kan sbb 4thn skali jek tibanya 29/2 ni kan :)

mama_umar_maryam berkata...

cousin zt diorgnye wedd ann arini,hehehe,klu zt lah , confem dah celebrate terbang jauh2 sbb 4taon skali je smbut kan ;)

wan nurul hezrina berkata...

so sesiapa lahir 29hb feb mmg 4 kalijelah sampuit buffday..kesian plak.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...