27 Februari 2012

Tiket AIRASIA Ke Langkawi = RM3 Sahaja!

Tak sia2 bersengkang mata minggu lepas, huhu!
Alhamdulillah
Tercapai jugak hajat MamaZN & PapaZN
Nak bagi hadiah naik kapal terbang utk Zakwan ;)
Walaupun ini kali ke-2 Zakwan naik flight
1st time masa pi KK aritu
Tapi masa tu dgn Atok, Nenek & Aunty Wawa
Kali ni kami ber-4 je
Dan destinasi nya pun takde la ke oversea pun
Tapi kepuasan itu ada ;)


Lagi best bila MamaZN dpt harga yang fuuuhh..!!
Memang best! =D

RM3 utk pergi dan balik!
Pergghhh..! Giler la!
1st time berjaya dpt harga cenggini ni, haha!
Tu yang terlebey teruja =p

MamaZN tido dekat kul 3 kot
Try punya try punya try...
Dapat la tiket yang pada kami sangat murah!
MamaZN takmo book dulu
Takut nanti PapaZN marah, huhu!
Yela, memandai2 jek book awal2
Kang dia takmo pegi plak

Paginya,
Sebelum PapaZN pi kerja
MamaZN citer la harga tiket yang super duper murah tu
PapaZN dan-dan soh book cepat2
Naseb baik pagi tu masih dapat harga yang sama :)

Tapi biasala...
Nama pun AirAsia
Konpem la ada caj2 tersembunyi & tidak tersembunyi selepas itu, huhu!
So, total yang perlu dibayar utk flight
RM264 utk 4 orang
(pergi & balik)

Jatuhnya RM66 la sorang
Buat jadik mahal tu adalah disebabkan tax & infant



Yang lebih istimewanya
MamaZN pilih tarikh 5 Oktober 2012 - 7 Oktober 2012
(Jumaat, Sabtu, Ahad)
Sehari selepas birthday Zakwan yang ke-4 tahun :)
(Birthday Zakwan - 4 Oktober)


Jeng, jeng, jeng...!
Inilah jawapan utk soalan teka2 minggu lepas ;)
Ada yang jawab btul tak?
Hehehehehe
Ada yang jawab btul jugak
Terror2 gak korang ni main teka2 ek, hehe...
Dan pemenang kali ini adalah :



Tahniah Kayyana!! :)
Nanti kasik details kat nadyaewani@gmail.com


Arini ada check-up Baby Nayli yang dah 2bulan

Soalan teka2 untuk minggu ini
Brape la berat Baby Nayli gamaknya..?
^__~










Jom cuci-cuci mata kat sini :
http://papamamazakwan.blogspot.com

Let go murah2 je...
Mana tau kalau2 ada yang berkenan di hati
^_~

15 comments:

♥cikmOt♥ berkata...

nad, yang infant tu kan, naper tak amik rege cam zakwan...boleh jek rasa....kang dapat lagi murah...hehehe

eT berkata...

best tu dpt rm3 jek...
nape x book sekali utk kami...hehe..

berat baby nayli mungkin dh 6.2kg kot...hehe

*∽ IZAN ∽* berkata...

waaa.. dapat tempah time tu ekkk!!

Dah beli tiket ke USS lagiik.. best best besttt!!!

K.Izan tak sempatt.. tapi lepas tu AA ada buat lagi RM20 nett sehala.. so dapat la booked ngan BFF lak ke JB balik ari,RM40 return tix.. semua verangan nak terjah JPO ahahahahahha.. ala2 gegirl *mak org tak sedar siri* day out laa uhuhuhu

mummy_ayu berkata...

oo....dapat booking tiket air asia..best tu....congrats to kayyana..tak terpikir langsung pun.. :-)

Gieyana berkata...

Ok tue Nad..consider murah gak tue..Kak Gie p Kuching ritu lg berbaloi lah...:P

amiey lee berkata...

wahhh syabasssss..besttt kan ..heee sam hrga tiket rm3 yang kita beli nak g kk bulan 4 ni..tupun sbb besday hubby..besttttt

nnti nak boking gak la tuk family..tunggu 0 sen plak

MRS. K berkata...

kite nak pegi langkawi lagi 2 minggu. ngeee...

berapa ek berat nayli? dah naik 5 kilo ker?

MrS. F!zA berkata...

wowieee...cuti2 msia bestnya..kita tk dpt lah nkbeli selagi baby tk kuar..tkthu jantina, nama, semua..huwaaaaaa

eima berkata...

berat baby nayli 6.1kg

ibu MZW @ farah idayu berkata...

nak FM....hahaha~! gurau jek..
berat bay nayli 6kg?

Zue AnnaLeeya berkata...

bestnyer tuh....
tiket pon berbaloi2....
nnti jgn lupa fm... hehehe....

~diAhOntHeblOg~ berkata...

wahh..bestnyeeeeee...jenjalan..
sy pengalah..hahahah...

kayyana berkata...

wah..... teruje teruje.. adakah nama saya tertera sebagai pemenangnyer??? mcm tak percayala... hehehe. ok kak nad.. nnt yana email ok/.. tQ tau..

kayyana berkata...

btw, tahniah sbb dpt booked tiket murah.. dan selamat berjalan jalan.. hehehe

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

tahniah kepada pemenang..

wah besh cuti2 malaysia..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...