14 Februari 2012

SUNYI Bila.....

Tu la yang terjadi
Kalau dua2 berjaga, tak menang tangan MamaZN dibuatnya!
Tapi bila dah dua2 tido
Alahai.....
Senyap sunyi jek
Rasa kena tambah lagi sorang ke?
Hahahaha, takde maknanya! =D
Baby Nayli baru 1bulan lebih je kot, hehe


Macam ni la keadaannya
Sorang timur, sorang barat
Tempat MamaZN...?
Tu, yang ciput kat tgh2 tu, hehe
Zakwan mana nak tido ngan PapaZN
Mesti cari MamaZN jugak
Yang Baby Nayli mmg wajib la sebelah MamaZN
Sebab masih bf kan, hehe



p/s:
Tempat PapaZN?
Kalu kami tido atas katil, PapaZN kene bentang tilam kat bawah, huhu!
Ksian...... ;P

13 comments:

~diAhOntHeblOg~ berkata...

hikhik..cian PAPAZN..suh die byk2 bersabar..hahaha..

syawalsimpsons berkata...

sama la ngan syawal ni....asik menempel ngan sue jaa..kalo ada adik nnt mesti abg wawan ni...

mummy_ayu berkata...

bila dua2 tido...sunyi jer..time la Mama nak rehat2...

lia berkata...

he3 kena korban yer papaZN....

mamalieyna berkata...

memang gitula kan.. kalau arif, dia lbh rapat dgn si abahnye.. selalu tido dempek ngn si abah..yelah dia BF kejap je masa baby je kan..hehe..

sayu tgk anak2 time tido kan..time berjgaa, kena marah saje si abang..tp alhamdulillah dh kurang sket skrg ni, si adik dh besar sket, dh boleh bwk bersembang ^_^

ummiaqeef berkata...

alala..sian papa kena tendang..hehe..

eima berkata...

sama la ngan enpanjang tido bwh gak...hahaha

tp skrg ni dah beli katil bujang bubuh dlm bilk master tp kami tak guna pun sbb skrg tido kat rumah bwh mls nk naik turun ....

*∽ IZAN ∽* berkata...

tambah sorang lagikk..! I Likee..!!
kitaorg pun tengah pisah kan 2 beradik abang & kakaknya kat bilik sebelah. kadang2 sedar2 tengok ada 5 org atas katill!!! sesakk!!!!

ytekecik berkata...

Aman damai... mse ni la nak wat kje rumah..siapkan segala macam ... tak pon berehat besama2...

Zue AnnaLeeya berkata...

salam nad... lama x sggah sini...
beselah makyong nih kejap ader kejap xde... huhuhu...

dah beso bb nayli...
kejap jer....
tak sabo turn akak plak...
dah 30 mggu....

Cute Mum berkata...

sunyi bila anak tido..
nanti mesti kami pon jadi camnie..

wan nurul hezrina berkata...

takpe papa zn mesti paham.lagipun tido still 1 bilik=)kami anak beranak bentang toto jer kat bawah..tak tido katil dah

mama rifQy berkata...

ahhahahhaa...sian papa zakwan..sabau la ye..nak buat camne kan??heehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...