16 Februari 2012

SHOPPING TIME! | Saat2 Best & Tak Best

Sabtu lepas
PapaZN bawak pi soping2, hehe
Best, best!
Sape la yang tak suke soping2 kan?
Hikhikhik

Takde la pi soping apa pun
Cari baju basahan Baby Nayli jek

Kalu soping2 ni
Part paling BEST bila....

~ apa yang dihajati & disenaraikan ada & dapat dibeli, yeay!
~ barang dibeli dgn harga yang MURAH! double yeay! ;)


Ni romper2 Baby Nayli
Ada 15 helai
Baby Nayli baru 1bulan setengah
Tapi MamaZN beli saiz 3-6mths & 6-9mths
^_^


Ni plak baby tights
Nak dipakaikan dgn romper
MamaZN beli 4 helai jek
Saiz 0-6mths


Dah adik punya ada...
Abangnya pun ngendeng2 la nak jugak
Kena la beli, nanti kang merajuk
Dapat la 1 set Tshirt & Jeans CARS :)


Tapi bila dah soping2 ni
Ada gak part yang TAK BEST bila...

Sorang dah start merengek nak BF
Terbantut MamaZN nak pilih2 barang =(
Sorang dah start mengada2 nak macam2
Grrr...! Memang nak start ilang mood soping2 dah =(

Sorang lagi asek la menguap2
PapaZN kasik signal yg dia dah boring menunggu la tu, huhu! =(


Rase2 bape RM total MamaZN belanja soping2 tu?
Jangan jawab sekarang!
Tunggu! MamaZN nak wat kuiz
:)




Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

14 comments:

MrS. F!zA berkata...

pergh 15helai rompers youuuuuuuuuu!

aanie berkata...

pergh, banyaknya rompers...
suka tgk baby pakai rompers...

alyyani berkata...

shopping kat mana ni nad? meriah nya rompers baby nayli. rambang mata mama dia tgk baju2 gegirl yg comel2 eh? :)

Mummy Ayu berkata...

wah..banyak tu beli rompers..sama ngan Ayu, suka pakaikan baby rompers..senang plus rompers gigirl..semua pun comel2..and harga kalu pandai cari..memang murahs...
:-)

MRS. K berkata...

nad skang bisnes lagi ke?

Izan berkata...

beshnyer gi shopping... tu sumer dugaan shopping bawak bebudak.. hihihihi:)

syawalsimpsons berkata...

terbaikk tu...banyak lak tu....best2..ala nak jawab...sabar2..kikikiki..macam betoi jaa

lia berkata...

soklan.. baby tight tu pakai cmner? stokin ker?

sue zainun berkata...

mesti rambang mata masa bli nih..

Zue AnnaLeeya berkata...

hamboiii... sakan soping....
smp 15 helai utk nayli.... heheh...

bab papa ZN menguap, bg hint yg dah bosan tggu soping tu kan.... mcm sama jer dgn abah 3AZ.... huhuhu....

ADEEYA berkata...

Perghh banyak gilaa. Nak jugakk :D hehehe

mamalieyna berkata...

wwaaah sakan ye nad..kak eina tak sempat berlama2 soping part baju anak2 ni lg, pergi tuk soping brg dapur jer.. tp baru ni sempat la beli romper 4 helai, dotdotdot sama cam Hakeem, beli dlm box, skali bila [pakai yg dotdotdot tu mcm gegirl plak..=P

wan nurul hezrina berkata...

fuyoooo banyaknyer borong.

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

wah ni mmg peminat rompers ni, sampai 15 helai sekali beli untuk nayli..bergaya dgn rompers la nayli lepas ni..

k.eija pun sama time anak baby suka pakaikan rompers..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...