15 Februari 2012

Photographer = Junior Mama & Papa Rupa2nya ;)

Cantek tak gambar2 ni?
Heheheeh...
Tak sabar2 MamaZN nak tgk yg selebih2nya, hehe
Mengalahkan pengantin plak MamaZN ni, haha! =)
Ni pun MamaZN cilok, ngee~

gmbr credit to him ;)

Nama samaran photographer Aunty Wawa ni ialah Pundak
Tapi nama btulnya sangat la sedap ~ Mohd Nurul Amin ;)
(cemane bleh dpt nama Pundak, ntah.. hehe)
Dari ari Jumaat Pundak ni dah bertandang ke Teluk Intan
Tapi ari Isnin masa majlis kat umah pengantin lelaki
Baru la MamaZN tau yang si Pundak ni
Junior Mama & Papa masa kat skool SERATAS dulu
Tapi tak penah jumpa la... ;)

Ada yang tanya, SERATAS tu apa?
SERATAS ni nama pendek utk
Sek. Men. Sains Raja Tun Azlan Shah, Taiping
Panjang bebeno... Tu yang singkatkan jadik SERATAS ;)



MamaZN pun baru jek add friend kat FB si Pundak ni
Tengok hasil2 kerja dia,
Memang cun2 wa cakap lu, hehe...
Masa pre-wed Aunty Wawa pun Pundak gak yg jadik photographernya
Nak tengok jugak tak?




Bleh klik gambar bawah ni kalu nak tgk hasil kerjanya yg lain2
Memang superb kot, hehe
^_^

Amboi, dengor tak dupdapdupdap Uncle Najjib tu?
Heheheeh.. ^_^




Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

10 comments:

amiey lee berkata...

waduhhh cantikkkk sgt..hmmm memang sweettt

wan nurul hezrina berkata...

lawooo nadsuker..gambar yang last tuh aii lak yang berdebar=)

mama_umar_maryam berkata...

ni gifted btol!

lia berkata...

chantekkk...

tetiba nak b'gambar pakai baju nikah yg da x muat itu kah3

mummy_ayu berkata...

cantiks.semua pic pun cantik..and yes..love the last pic..sweet sgt..

~diAhOntHeblOg~ berkata...

pandainye die amik gambo!

::NureeN:: berkata...

mmg cantik romantik abes... :)

mamalieyna berkata...

ooo baru tau seratas tu apa..hehe~

memang cantiksssssss...

mama rifQy berkata...

suke gambo yang xde muke tuh!! mmg chanteq laaaa

Mohd Nurul Amin berkata...

patut la traffic blog naek secara tiba2. hehehe thanks kak nad for the free promo. ni kena amik gmbo banyak2 lagi ni. heheh

btw asal nama pundak ni diberi oleh senior kat seratas la. Ada seorang nama senior nama Mat Lazim (tak sure akak kenal ke tak) muka serupa. terus lekat nama tu. ahuhuhu

btw thanks for promoting the blog. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...