10 Februari 2012

MAGAZINE CONTEST | Menang Voucher Sunway Lagoon!

Syukur, syukur, syukur
Alhamdulillah...!
^_^

Semalam MamaZN terima surat
Tengok ada cop Karangkraf Sdn Bhd
Baru teringat sebelum ni ada join contest kat Majalah Pa&Ma
Takde la mengharap sangat pun nak menang
Sebab MamaZN tau ramai yang beli Majalah Pa&Ma ni
Mesti ramai yang join contest jugak

Tengok2..... Mengena jugak!
Yeay!!
Dapat la 2 voucher utk masuk sume park yg ada kat Sunway Lagoon
* Water Park
* Amusement Park
* Wildlife Park
* Extreme Park
* Scream Park

Valid sampai 30 April 2012
Lama lagi kot.. Hehe :)


Kalau tgk kat website Sunway Lagoon
Rate utk adult RM100/person
Kalu dgn MyKad ada la 25% ~ RM75/person

Nak harap PapaZN bayar RM150
Semata2 nak huha-huha kat Sunway Lagoon...
Jangan harap la! ;)

Dah menang sekali ni
Terasa cam berkobar2 plak nak menang lagi, hehe
TQ pd CuteMum sbb menjadi sumber inspirasi MamaZN
^_~

p/s :
MamaZN terlebey eksaited sbb selama 30thn
Tak penah2 jejak Sunway Lagoon ni! =P



11 comments:

lia berkata...

aku pernah... sampai kat pintu gate ja he3

Nigina berkata...

wahhhh bestnya... tahniah nad... boleh mandi manda hehehhee

mamalieyna berkata...

waah tahniah~ masuk situ mmg mahai2...mmg kalau sndiri nak membayar, idok le kalau k.eina pun..tp dh dpt free ni, best la layannnnn..lmbt lg tu, smpt la nayli besar skt..tahniah~

amiey lee berkata...

huhu bestttttt cayala nad..memang besttt sgt tau sunway lagoon.. kita pegi masa family day company...

leh intai entry nih
http://dvillahati.blogspot.com/2010/12/family-day-sunway-lagoon.html

eima berkata...

tahniah ...
aku dah penah pegi tp tak dak la main pun sbb ari tu ade familay day proton wat kat ctu ..zaman enpanjang keja proton dan dak kecik fahim dok dlm perut......... klu ade fahim time tu kompom semua aku main kot

mama tisya berkata...

tahniah..slamat gumbira di sunway lagoon...lama tk p sunway lagoon cz dh makin mhl..hehehe

Em's Family berkata...

congrats!! moga 2012 lagi b anyak u menang :)

eB ezrin berkata...

wah tahniah. rezki baby nayli nih nmpknyer...
ooo nk kena sumpah jadik peti ES eh?
nasib sebayer ngan Shah, kalo x... bzzzz bzzzzzz . ha ha ha....

Cute Mum berkata...

wah.. dah menang katy majalah pa&ma lah..hebat..
memang lepas nie kompom berkobar2 nak join contest lagi.. hehe..
uyun last g sunway masa zaman sekolah rendah.. huhu..

ummiaqeef berkata...

bestnye.. tahniah!

wan nurul hezrina berkata...

wah rezekimsungguhlah nad=)enjoy kay=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...