24 Februari 2012

KASIH SAYANG 2 Beradik :)

Habes senget benget, herot berot mulut Baby Nayli dibuatnya, haha!
Abang Zack, Abang Zack...
Ganas!
Tapi dalam hati ada taman ;)


Kalu ada sesapa acah2 nak bawak balik Baby Nayli
Dan-dan tu Abang Zack kuar air mata sambil geleng2 kepala
Sanggup Zakwan berenti BF
Sebab takut Atok bawak Baby Nayli balik kampung
(lepas dah kena warning ngan Atok =p)


Moga kasih sayang kalian berpanjangan hendak-Nya...



Jangan lupa jawab teka2 MamaZN tu yek! =P





Jom cuci-cuci mata kat sini :
http://papamamazakwan.blogspot.com

Let go murah2 je...
Mana tau kalau2 ada yang berkenan di hati
^_~

11 comments:

lia berkata...

tembam btol baby Nayli....

nmpk syg tol Zakuan dgn adik dia...

* Nad, mai ya umah aku esok...

eima berkata...

sayangnye wawan kat nayli kan... fahim pun gitu tp tak de le nk nagis klu org nk amik ... hehehe

mmg dlm hati ade taman ni
tak sangka cam tu je die mudah putus BF

mummy_ayu berkata...

ala sweetnya...comei sgt..gaduh2 sikit tu adatlah..

mamalieyna berkata...

hehe...smpai herot2 muka si adik dibuatnye yee..

mmg diorang sayang kan adik kan..samalah arif tu, kalau ada org usik2 nk bwk adik dia balik, dandan tu, nak meleleh air mata, nmpk diorang sayang sgt kt adik, tak pura2 gitu, sbb otomatik, muka sedey... ^_^

mamalieyna berkata...

alamak tak teka lg la..tp buntu sungguh nk teka apa =P

Cute Mum berkata...

dania dah start berhenti BF,
kadang-kadang namapk Dania macam teringin.. pegang n cuba-cuba nak isap, bile tegur die stop..
kesian tapi orang tua dah nasihatkan, kenalah ikut..

Falsya berkata...

alaa tomeiinye..cute sgt2..;)

Salina@IbuAqil berkata...

Sejuk mata hati mengengoknya.. ;)
TC & Happy Weekend!! ;)

mama_umar_maryam berkata...

mase kecik2 ni mmg syok tgk diorg kiss2..skg nih..adehh..kejap bercakaran,kejap berkejaran,hahaha

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Sayang betol Abg Zack pada Adiknya Nayli ye,
mstila sayang adik dia..

Zaquan pun sama sayangkan adiknya cuma cara dia sayang tu nmpk kasar..

mama rifQy berkata...

amboi abg zack!! sampai lenyet pp adik nayli nie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...