24 Februari 2012

INSAF LAH! | Tanah Kuburnya Masih Merah...

Apa kejadahnya makhluk Allah sorang ni..?
Pikir pasal bisnes je ke?
Tak pikir pasal sensitiviti org lain ke?
Arwah baru je pergi meninggalkan keluarga tercinta
Dah ada yg mengeksploitasikan gambar2 dan cerita2 nya
Untuk kepentingan diri sendrik
Jaga la sikit hati keluarganya... Terutama ibu dan ayahnya...
Tak sampai sehari kot lagi pemergian arwah...
Moga makhluk Allah ni insaf


Buat arwah, Al-Fatihah disedekahkan
Damai la dikau di Sana...
Align CenterBuat keluarga arwah adik Faris, salam takziah diucapkan
Banyak2 kan bersabar dan redha dgn ketentuan Tuhan


p/s :
terus teringat kat kata2 nasihat ayah arwah...
sedihnya..!

17 comments:

Fadzillah Kamarudin berkata...

tak baik kan orang lani...
tak peduli perasaan orang langsung...

Nana berkata...

bangang orang ni time ni pon nak mengempen bodoh

syawalsimpsons berkata...

SENGALNYER LA ORG NI..ALAHAI...pK DUIT JA..MMG LA AJAL MAUT DI TANGAN TUHAN...TAPI JANGAN LA BUAT MASA NI n JGN LA JADIKAN FAMILY ARWAH SEBAGAI CONTOH PULAK..SELENGE PUNYER ORG...

AnneRaini berkata...

kurang ajar tu namanya...tak sensitif langsung...

MamaYatie berkata...

serius rasa nak tampaq muka dia ni..
langsung tak nak mintak maaf..
angkuh nak mampos..huhu

kayyana berkata...

kan? bile bc blog mazidul kite rasa geram sgt.. takde perasaan kew???? Allahuakbar... hurm... tp org tu pun dah minta maaf dah..

eB ezrin berkata...

x kena ms & cara...
hmmmmmmmmmmmmmm

mamalieyna berkata...

takziah buat keluarga arwah~

kita yg membaca pun rasa sedih, apatah lg keluarga arwah~

Lily@MamaZaraZareef berkata...

nad..kite sedih sgt tau baca pesanan ayah arwah tuh..terus teringat kat zara sebab selalunye bab bangun2 malam, merajuk mintak layan sume dielah..ada gak merungut klu time die kejut2 malam tuh sebelum ni..huhu..sian anak mama..=(

Sidratul Muntaha berkata...

mmmg mcm pkm
ade jugak mansuia mcm ni
kena btg hidung sndiri
takde maknanya insurance ko tu
tak thu ke kesah jalaluliddi hasssan terlsh amik insurance
last2 abg dia yg bayokn bil perubatan dia?
sikti2 insurance
sakit penign tu
kita yg tentukan dan jugak rezeki Allah nak bgi sihat tau sakit.
bodoh piang punya makhluk!

sue zainun berkata...

Takziah buat keluarga adik Faris..tak patut betul la org tu..kena batang hidung sendiri baru dia tau..ambil kesempatan namanya tu..xkn masa nak bercakap benda2 camtu

eima berkata...

tu nama tak beradap... tongoi nye org

lia berkata...

s.t.u.p.i.d

mama irfan berkata...

astagfirullahalazim... napa la ada gak manusia camni... suka amik kesempatan....

amaniammar berkata...

sis..

setiap wujudnya manusia di dunia ini..ada yang TERLALU BAIK dan tidak juga ada yang TERLALU BUSUK HATI..
mungkin niat disebaliknya ikhlas tetapi WAKTU TIDAK TEPAT dan SESUAI..

mudahan kita tidak dikalangan mereka BERHATI BUSUK dan MENGAMBIL KESEMPATAN atas kedukaan orang lain..

mudahan ORG ITU dibuka pintu hatinya untuk MEMOHON MAAF kepada keluarga arwah..

Salmi Khairil berkata...

saya ada baca dalam blog mazidul pagi tadi, tapi yang dr pn.zalina punya fb, dan dia dh minta maaf pd keluarga arwah..tak sangka plak ader orang lain yang buat lagi perkara yang sama..

Wansteddy Tales berkata...

kurang sensitiviti...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...