28 Februari 2012

GM KLANG | Port Borong Romper Nayli

Minggu lepas MamaZN ada up citer
Pasal shopping2 baju basahan Baby Nayli
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2012/02/shopping-time-saat2-best-tak-best.html
MamaZN pun ada buat teka2 harga baju2 belian MamaZN
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2012/02/cer-teka-harga-fm-krabi-menanti-anda.html
Yang Mamalieyna menang FM Krabi tu
Hehehe...
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2012/02/fm-krabi-adalah-milik.html

Pastu ada gak yang bertanya
MamaZN beli katne romper murah2..?
Actually
MamaZN bukan beli romper yang jenis lambak2 tu
MamaZN beli yg 1 set ada 5pcs
Tapi MamaZN beli 3 set
Tu yang jadik sampai 15 helai tu, haha! Tamak! =p

MamaZN soping2 baju basahan Baby Nayli
Kat GM Klang
Berhadapan dgn AEON Jusco Bukit Tinggi
Tempat ni memang sesuai la
Pada mereka2 yg nak membeli secara borong

pic from google

Kat sini boleh je kalau nak beli satu-satu
Tapi harga sama la macam kalu kita beli online
Kalau nak beli dengan harga borong
Maknanya,
Kena la membeli pun secara borongan

Terpulang pada diri memasing la
Kalau mcm MamaZN
Niat di hati mmg nak pakai basahan utk kat umah jek
Tu pasal beli byk
Beli plak saiz besar dari umur Baby Nayli sekarang
3-6mths dengan 6-9mths
Itu pun Baby Nayli dah muat2 dah..
Camno?
Hantar ke http://papamamazakwan.blogspot.com la jawabnya nnt
Haha!

9 comments:

mummy_ayu berkata...

memang best kalu shopping kat GM..ayu tak pernah gie GM klang, tapi GM KL..pernah la..tu pun..bestnya..murah2 kan?

♥cikmOt♥ berkata...

ritu p aeon bukit tinggi...tak perasan lak ada gm klang kat depan dia..

ummiaqeef berkata...

member opis pun ade ckp dia g situ mmg utk borong murah la..

eima berkata...

besh nye klu borong tu agak brape item kena beli ek ... tringin nk pi

MRS. K berkata...

dah lama tringin nak pegi, tapi tak smpai2 lagi.. jauh sangat.. tak tau jalan.. huhu

amiey lee berkata...

wahh bestt nye shoping nad..kta pun tk sabar nak shopping heeee

mamalieyna berkata...

itula..cam best je ada byk koleksi kan..tp kalau dpt pilih sndiri bestnyer..sesekali mcm nak je kirim suh belikan..hee~

tp tulah kena borong bebnyk ye..Hakeem k.eina belikan saiz 0-6bln je skrg ni..dh muat2 je ha..

mama rifQy berkata...

alahaii..bestnye ade poirt murah2 nak beli baju!!!

kayyana berkata...

mmg seronok giler shopping kt GM ni.. yelah.. dah murah kan.. biasalah kite beli byk dpt harga borong.. sape tak suke kan kan kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...