20 Februari 2012

FM KRABI Adalah Milik....

1stly, nak ucap thanks pada yang sudi menjawab
Sesaje je kasi meriah suasana, hehe

Sebelum tu
MamaZN nak kasik tau jawapan dulu

Jawapannya :

(a) MamaZN belanjakan RM120 utk soping2 haritu

(b) Sehelai romper = RM5 sahaja ;)

(c) 1 set baju Zakwan = RM20 sahaja ;)

Ada yang rasa2 jawab btul tak?
Hehehe...

Dan sekarang baru nak umumkan pemenang
Pemenang ni mmg btul2 terror la bab kira2 ni
Sebab beliau jawab btul untuk ketiga2 soalan!
Hebat, hebat..!
Dan beliau adalah.......................................

'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'

mamalieyna ~ TAHNIAH!!! ;)


Jangan lupa kasi details kat nadyaewani@gmail.com

Pada yang tak berjaya jangan kecewa
MamaZN ada lagi 1 teka2
Tunggu tau, dalam minggu ni MamaZN buat! :)



Jom cuci-cuci mata kat sini :
http://papamamazakwan.blogspot.com

Let go murah2 je...
Mana tau kalau2 ada yang berkenan di hati
^_~

10 comments:

Alycia berkata...

alaaaa... xtau pun ada kena jwb2 ni hehe.. kalau tau mesti join.. nak fm krabi ;)

syawalsimpsons berkata...

terbaik tu dapat jawab btl..kikikikiki

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Tahniah kepada pemenang Mamalieya :)

wah murah sungguh la ye romper tu nad beli, x pernah jumpe lagi romper jual RM5 sehelai..

baju zakwan tu pun murah sgt ler nad dapat, k.eija budget mahal sbb aritu baru belikan jeans cars utk zaquan&ziqry kat JJ, after less pun RM33.90..

Lily@MamaZaraZareef berkata...

uiksss..murahnye shopping tu esp rompers..=)..shopping katner ni nad..btw, terer sungguh mamalieyna teka betul sume..=p

p/s: nnti cek email yek..nk borong baju2 yg nad jual tuh..hehehehe

mamalieyna berkata...

yeaay...suke3x.. terror kan saya..hikhik..

thanks nad~

tp kan nak tanya..beli kt ner, RM5 romper tu, k,eina jumpa sini, rata2 RM10 lor..huu~

amiey lee berkata...

huaaa tekaan tak kena nangessss

Nadiah Sidek berkata...

tahniah eina! :)

Tanpa Nama berkata...

murahnya romper tu....yong beli kat mane??..nk tau gak.. :D
-ANA-

sue zainun berkata...

haha terer betul..tepat

~diAhOntHeblOg~ berkata...

haha..kalah2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...