02 Februari 2012

Dah Jumpa Pun..!!! =)

Aritu MamaZN sebuk la mencari baju2
Untuk anak bujang & anak dara ni
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2012/01/sssshhhhh-ada-rahsia-ni.html
Sempena kenduri kawen Aunty Wawa
Ye la, kena la ikut tema yg Aunty Wawa bagi
Penin, penin MamaZN dibuatnya, huhu!
Sebab tak jumpa!

Tapi hari tu...
Lepas ralit online
Jumpa la 1 member ni kt FB
Alhamdulillah...
Dia ada jual dress 0-3months kaler hijau! :)
Harga...?
Harganya RM20 jek!
Memang terkejut MamaZN!
Sebab murah, haha!
Dah la kain corduroy plak tu!

Dah la murah, poslaju free plak tu
MamaZN amik la jeans dgn overall skali, hehe
Untuk Baby Nayli melaram nanti, haha!
(tu la, mak2 kalu ada anak pompuan, hehe)


Ni la baju Baby Nayli tu..
Memang ikut tema ;)
Hijau
Kainnya corduroy plak, hehe...

Ni plak baju utk Abang Zack ;)
Baju Melayu hijau
Nenek buatkan, hehe..
TQ Nenek! :)



Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

14 comments:

♥cikmOt♥ berkata...

pastu pakai headband kaler ijau...memagn cantik la...

Bionic women berkata...

cantik ler baju ijau tu...
bila ler nak jumpa nayli ni???huhuhu

zh-ena berkata...

comel sgt dress tu

Salina@IbuAqil berkata...

Wah!!
Cantek!!
Hensem!!
Muahxxx!! Muahxx!!

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

wah makin comey la adeq nayli nanti kan

Lily@MamaZaraZareef berkata...

alalalala..comeynye baju nayli tuh!!!mesti meriah bile ikut tema mcm ni kan..kite dulu tkde bagi2 tema pon..time sanding jek belikan baju sama utk mak ngan kakak2..hihi

mamalieyna berkata...

waah melaram la anak dara belum habis pantang nnti time kenduri..hikhik..cantik~ itu yg best ada bby girl nih..syok sopingkan baju ^_^

eima berkata...

sejak ade adek wawan nampak cam dah besar la.. makin tinggi ... comey... murah la.... slalu jual 25 tu ...

Mama Damia berkata...

blh ks link tk bl kat mana?kita pn tgh cari tuk bb fiyya..tp pyh nk dpt size..nk kluar uma mmg tk dpt la

kayyana berkata...

fuhh dapat jugak akhirnya.. bolehlah baby nayli melaram gaun hijau nanti

ch@ berkata...

Nanti kita cuba cari baju Oni yg masih cantik, kot2 boleh baby Nayli pakai pula. sayang je tersimpan dlm kotak. kakNad nak tak?

ADEEYA berkata...

Seronoknyaaa beli baju babygirl. Hehe. Me selalu je pergi window shopping baju baby. Tp window je lah kan nak beli nak bg siapa pakai lak hihihi :D *excited nak baby

eT berkata...

cantik2...
ada anak pompuan gitu la...can mak melaram tu banyak..hehe

mama_umar_maryam berkata...

jumpe dah?? good, lawo plak tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...