23 Februari 2012

CUBA TEKA | Apa Hadiah Saya?

Masa yang di nanti2 telah pun tiba, yeay!

Kali ni MamaZN nak buat teka2


Citernya camni
Minggu lepas MamaZN & PapaZN dah konfemkan sesuatu
Memang dah rancang lama
Tapi kali ni baru dpt yang berkenan di hati
Kiranya ini hadiah birthday Zakwan la
Hehehehe
Awal giler MamaZN & PapaZN dah konfem! =p

Tapi kena ingat sentiasa...
Kita hanya merancang, Tuhan yang tentukan segalanya ^_^

So,
Soalannya :
Agak2nya... Apa hadiah birthday Zakwan tu ye?

Klu :
Ada kene mengena dgn sesuatu yang berlaku minggu lepas

Cara2 :
* Jawab kat komen jek, takyah susah2
* Boleh bagi 1~3 jawapan
* 1 jawapan = 1 komen

Syarat2 :
* sapa2 pun boleh jawab sama ada follower @ tak
* kalu tak sampai 10 orang yg menjawab, otomatik, teka2 ni terbatal, huhu! ;(

Pemenang :
* sapa yang paling tepat
* kalu ada lebih dari sorang yg betul, MamaZN cabut undi

Hadiah :
1pc x Photo Magnet (gambar pilihan kawan2)
1pc x FM Krabi



Tarikh tutup : 25 Februari 2012 (Sabtu) / jam 2ptg




Jom cuci-cuci mata kat sini :
http://papamamazakwan.blogspot.com

Let go murah2 je...
Mana tau kalau2 ada yang berkenan di hati
^_~

23 comments:

~diAhOntHeblOg~ berkata...

hadiah beskal!!!

mummy_ayu berkata...

kali nie nak join..
hari tu terlepas...

1. basikal

mummy_ayu berkata...

2. baju baru gambar cars

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

nak cuba teka:-

tekaan pertama

Basikal

mummy_ayu berkata...

3. mainan baru..
ok..tu jer..3 kali teka dah..hara2 ada la kena tepat.. :-)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Tekaan kedua:-

Kereta Mini Berbateri

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Tekaan Ketiga:-

Mainan Helikopter Control

Norazrani Maamin berkata...

nak try jawab:

hadiah motor yg pakai bateri tue...

hehehe

Norazrani Maamin berkata...

nak try lagi:

kereta yg bateri tue pulak...heheee

Mama Ukail berkata...

mungkin portable dvd player sbb blh la zakwan tgk favourite cartoon dia guna benda tu.blh usung sana sini..

Mama Ukail berkata...

mungkin game set spt psp,psp go or ps3...hahaha...tu la benda yg budak zmn skrg suka..

eB ezrin berkata...

aku teka kete menan ;p

Salmi Khairil berkata...

cubaan pertama: kereta mainan bateri

lia berkata...

adkh basikal? tp Zakuan mcm da ada basikal..

fail tol aku teka-teki ni he3

Alycia berkata...

nak teka..

1. Katil Cars

Alycia berkata...

2. set cadar Cars

Alycia berkata...

3. slider kot hehe..

amiey lee berkata...

kereta remote control heee

kayyana berkata...

cubaan pertama :

Basikal

kayyana berkata...

cubaan kedua :

kanvas gambar zakwan

kayyana berkata...

cubaan ketiga

bwk zakwan g jenjalan.. ke uss? naik air asia

kayyana berkata...

cubaan keempat

kereta control CARS

eima berkata...

CARS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...