13 Februari 2012

Aunty Wawa & Uncle Najjib | MAJLIS RESEPSI

Sambung balik citer pasal kerja kawen Aunty Wawa, hehe
Suke! ;)

Kali ni nak citer
Majlis Resepsi 04022012
Berlangsung @ Dewan Rumah Rehat Teluk Intan
Sume2 pun gambar cilok from FB sepupu2, hehe
Gambar sendrik tak sempat nak snap
Mana nak jaga hero heroin
Mana nak jadi penyambut tetamu
(kata anak sulung, kena la diri sebelah mak pak je, hehe)
Mana nak layan Zakwan yg muntah2 dalam dewan tu
Adeyh...!
Penat dan tak sempat!
Layan gambar2 Aunty Wawa & Uncle Najjib dulu ek! :)


Aunty Wawa & Uncle Najjib masa mula2 sampai


Suka gilak baju Aunty Wawa ni
Jenis dress
Kalau MamaZN ramping cam Aunty Wawa...
Dah lama MamaZN cop nak pinjam, haha!
Kalu nak tau, design tu MamaZN yg tolong pilihkan, hehe...
Tiru design Calvin Thoo dari Majalah Pesona Pengantin =P
Tapi bila tempah, RM4++ jek, huhu!
Sangat murah!

Di samping Alphard pinjam, hikhik
Ada dalam pakej kawen yang Aunty Wawa amik =)


Aunty Wawa & Uncle Najjib diapit oleh dayang2 :)
Dayang2 diimport khas tu, hehe
Actually tu kawan2 Aunty Wawa masa blaja kat UTP

Berjalan di red carpet
Sambil ditaburi bunga rampai ;)

Kat dalam dewan tak buat pelamin
Pelamin buat kat umah jek
Kat dewan buat meja beradab


Aunty Wawa & Uncle Najjib potong kek ;)
Lawa kot kek tu..!
Sedap pun iye..
Zakwan jek kata tak sedap, huhu!
Zakwan mengada! =P


Part paling best
Bila sessi amik gambo bersama sepupu2
Giler happening, haha!
Takde banyak gambar, ada 2 ni jek
Nanti2 MamaZN upload lagi ek
;)


Dah kuar makan kt dalam dewan
Jangan lupa sign otograp, hehe
Takde la....
Tulis kata2 ucapan dalam guest book tu ;)
Nanti MamaZN nak citer pasal guest book ngan canvas tu
Tunggu tau!


Seronok bila ada majlis kawen2 camni
Sebab masa ni la dapat kumpul sume2 sepupu yang lama tak jumpa
Sekali jumpa tu
Memang happening la
Part amik gambo, posing2 paling best skali, hehe




Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

7 comments:

~diAhOntHeblOg~ berkata...

santeknye baju die tuuu...sukeee tgk..

mamalieyna berkata...

memang cun sgt baju pengantin auntie wawa kan...lain dr yg lain..kaler pun i likeee! hee~

selesai pun majlis kan..happening, bila berkumpul ramai2 ^_^

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

wah mmg cantik baju kawin aunty wawa tu, k.eija pun berkenan tgk..hehehe..

majlis2 kawin skrg ni mmg byk yg buat guest book tu kan..

wan nurul hezrina berkata...

mmg betul lawa baju wawa=)suka kaler n design dia

eima berkata...

ok la tu dpt gak merasa naik alphad ...aku ni pun teringin gak ..hahahha

MamaYatie berkata...

cantek sngt baju wawa...dah la kaler tu mmg 'in' ngan dia..superb la!!!

mama rifQy berkata...

wahh..nampak sgt meriah!! baju die mmg santek laaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...