17 Januari 2012

TETAP SAMA | Dari Dalam PERUT Sampai Dah KELUAR

1 keajaiban??
Mungkin, hehe...
Tapi tu la yang MamaZN paling perasan sekali
Pasal gaya tido Baby Nayli ni
Kalu tak caya, meh tengok...

Ni time MamaZN scan baby
Masa ni baby baru 5bulan dalam perut MamaZN
Perasan tak tangan baby tutup pipi tu..?

Rupa2nya
Gaya tu terbawa2 sampai Baby Nayli lahir
Kalau tido, tanpa disedari
Mesti tangannya dok terlepek kat pipi

Dah banyak kali dah
Tapi MamaZN sempat snap 2 kali jek

Ni sehari lepas lahir...
Tengok tangan dia tu! :)

Ni plak time tido malam tadi
Comey jek dia, hehe...
^_~

Bambam dah Baby Nayli ni
Taktau la beratnya dah bape
Tapi pipi makin labuh
Dagu pun dah jadik dua, hehe!


p/s:
Subhanallah...
Besar btul kuasa Allah!

18 comments:

♥cikmOt♥ berkata...

memang bambam tuuu...berkat susu ibu ye nad???

@e_da berkata...

alolooo tomeinya.. sama lak kelakuan dia kan kat luar n dalam

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

yelah..sama...tapi betullah comel dan bambam anak dara nad

eima berkata...

tu gaya tido nayli dr dlm perut tuh....

Gieyana berkata...

Touching Kak G tgk Nayli..teringat Nureen buat 4D..idung sejibik bila ms dilahirkan cam 4D tue..teruja kan!

Nayli tbw2 cara dia tido ms dlm perut lg..subhanallah..

Hopefully this year ada rezeki utk kasi Nureen adik..ameen..:)

Salina@IbuAqil berkata...

Uish mak oiii!!
Pp dia..
Macam pau..
:D

Zie Fauzi berkata...

a'ah..sama la.. comel je dia tido..

MamaYatie berkata...

hihi..tomey jer..dah terbiasa tido gitu agaknya kan..next week dah sebulan kan,cepat baby Nayli besar..

Nigina berkata...

ala comeinya dia tidur geram tgk nayli nie...

eB ezrin berkata...

a'a kan? kluar sbijik2 samer. :)

kayyana berkata...

bam bam nye die.. geram tgk.. hehehe...

amiey lee berkata...

alahaiiii sayuu tgkkk huaaa nak baby jugaaaaaaaaaaaa

mummy_ayu berkata...

maybe sbb dah biasa mcm tu dr dalam perut lagi..subhanallah..besar sungguh kuasa Allah..
and yes..tembam sgt dia..gerammmm...

wan nurul hezrina berkata...

dia mmg dah biasa 9 bulan cenggitu..tak dapat nak lari dah=)bum bumnyer dier

Alycia berkata...

tembamnya dia.. rs anty nk cubit2 jer pipi nayli ni taww ;)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

mmg dh bambam la nayli skrg ni..cute sgt..

baby masa dlm hari ni mmg akan still terikut2 gaya dia masa dlm perut ibu especially gaya tido, sbbnya mak k.eija pun selalu tegur Ziqry masa baby dulu suka tido mcm dlm perut ibu, dia rasa selesa seolah2 dia tido dlm perut ibu..sgt touching kan..

mamalieyna berkata...

semangat dah..kalah Hakeem camni..hee~

itula dia dh terbiasa tu, rasa cam dlm perut lag kot..hee~ comel~

Lily@MamaZaraZareef berkata...

alalalala...comeynya nayli..mmg nmapk makin chubby skang nih..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...