20 Januari 2012

Tentang NAYLI | Kekurangan ATAU Kelebihan..?

Nak citer pasal Baby Nayli lagi, hehe
Aritu dah citer pasal
TETAP SAMA | Dari Dalam Perut Sampai Dah Keluar
Satu keajaiban dan kebesaran Allah
Yang dapat MamaZN saksikan sendrik

Kali ni pulak
Ada lagi 1
Sejak lahirkan Baby Nayli 25/12/2011
Sampai la semalam 19/01/2012
Baru MamaZN perasan kan sesuatu

Cuba tengok gambar
Kat jari kelingking Baby Nayli tu...

rase2 pe dia? ;)


Bukan 1 kekurangan... Tapi kelebihan
Moga murah rezki Baby Nayli
^_^



Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

28 comments:

eima berkata...

nayli ade jari kembar...
mama die pun tak prasan ....

♥cikmOt♥ berkata...

itu satu kelebihan...
yang penting nayli sehat walafiat...

ch@ berkata...

nayli, dengar namanya pun sudah cukup sedap kak nad. nayli ada kelebihan jari. insyaALLAH nayli akan membesar dan sentiasa dimurahkan rezeki :)

syawalsimpsons berkata...

yalo jari kembar jaa..moga kelebihan tu berkekalan..mmg nad tak perasan erk..kikikikikiki....macam hitrik roshan jaa...ada jari tangan kelingking kembar gak..kikikik

MRS. K berkata...

macam hero hindustan hrtik roshan tu ada jari 6 kan?

maybe nayli akan jadi orang popular dan disegani satu hari nanti.. heheeh

M@iRaB@bY berkata...

salam Nadia..lama tak dengar berita...oh ada adik ropanya abg Zack..congrats!!

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

mesti ada kelebihan nayli nie...insyallah murah rezeki dia...

mamalieyna berkata...

tanda murah rezki tu..amin...

*k.eina baby keluar je (kt umah la) memang belek semua2 anggota badan, mana tau ada kelebihan tang mana2.. ^_^

airis naufal berkata...

saya tgok,klau sya tak salah pandang la.. jari nayli bebentuk tulisan ALLAH.. moga murah rezki baby nayli..amin

mummy_ayu berkata...

oo..mcm hitrik rosham tu yer..tak pe..kalu tak ganggu kesihatan..of coz ini satu kelebihan..

Myra Jay berkata...

InsyaAllah ada kelebihannya yang Allah berikan..

wan nurul hezrina berkata...

ada kawan mama nurul anak dia ada 12 jari kesemuanya.jari tangan 12 n jari kakipun 12..mmg sebelah ada 6 jari..mmg anakdia sikjer bertuah n murah rezeki..janji sihat=)

amiey lee berkata...

insyaAllah akan jadi orang berjaya dn dikenali satu hari nnti... kelebihan yang tak ada pada org lain.. i love u la Nayli heeeee

cop jadi menantu tuk abang shraf la kekekekkekekekeke

maszmadi berkata...

maha suci Allah, janji nayli sihat kan...

Sidratul Muntaha berkata...

insyaa Allah nad
tadke anak yg tak bwk rezeki..
nayli jari kelingking gitu
ara?
ade 2 pusar kat kepala...
huuhuh

sue zainun berkata...

insyaallah...:)

eB ezrin berkata...

musti nayli ader satu kelebihan len. bijak tuh :)

Salina@IbuAqil berkata...

setiap yg Allah swt beri pd kita bukan kekurangan tp itulah kelebihan.. :) yg menunjukkan betapa besarnya kuasa Allah swt.. Insya'allah moga diperluaskan rezeki anak2 buat ibu bapa mereka.. TC Nad.. Happy Weekend Sis.. ;)

eT berkata...

sama cam acik la nayli...hehe...jom kite kawan nak...

zh-ena berkata...

keajaiban..jari kembar

Nigina berkata...

wow... satu kelebihan allah bagi tu nad.... macam adam pun ada satu lubang kat telinga... kiri dan kanan sama... macam ada lubang kecik kat telinga... alhamdulillah ... :)......

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata...

haah, pun tak pasan..
InsyaAllah, mmg ada kelebihan Nayli banding ngan yg len.. =)

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

satu kelebihan wat nayli, moga menjadi anak yang solehah & disegani ramai...amin

Ibu Afif berkata...

dah lama tak berblog ...nak dekat bertahun ni sejak pc kat umah rosak n terus let go jek...kat opis tak sempat.ni ujung minggu baru la nak 'ter' bukak kat opis sbb ade masa lapang...tapi just datang baca blog kekawan je.tahniah nad..dah abis kite baca kisah awak dengan nayli n zakwan (setakat last post)..heheh..kite pun tak lama dah ..bulan depan dah nak sambut org baru...best jek baca cite2 nad, ntah cemana la kita nanti ...doakan ya..n selamat berpantang selagi belum habis pantang... ;)

@e_da berkata...

kembar jari kelingking.. takpe janji nayli sihat an..

Nana berkata...

kuasa allah kan?
ada sedara mcm nayli
serius...allah bagi dia kelebihan sendiri tau

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Mama dia pun baru perasan ye,
ada kembar jari kelingking, pasti ada kelebihannya setiap yg Allah jd kan untuk kita. Moga Nyli mmbesar dgn sihat & menjadi anak yg solehah yg mmbahagiakan mama & papa dia dunia & akhirat :)

Momma Mia berkata...

subhanallah... satu kelebihan tuh.. pasti ada hikmahnya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...