04 Januari 2012

MamaZN Sedih Tengok Gambar Ni... ;(

Uwaaaaa....!!!!!!
MamaZN takleh tgk gambar ni lelama
Sedih sesangat hati ni
Sayu sesangat tengok muka Zakwan tu


Ni MamaZN cilok dr hp PapaZN
Belek2 hp baru PapaZN
Tengok2 ada gmbr ni
Bila tengok je, trus MamaZN nanges kuat2, huhu ;(

Masa ni Zakwan tengah tggu MamaZN bersalin
Masa kat umah, Zakwan dah tido
Tapi sebab rush nak ke hospital
Terpaksa dikejutkan, huhu..
Ksian!!
Sampai kul 4 pagi Zakwan tggu MamaZN
Tapi MamaZN dah masuk wad masa tu
Maknanya Zakwan tak dpt jumpa MamaZN lepas bersalin pagi tu
Esoknya baru dpt jumpa
Tu pun dah tengah hari


Isk, isk.... sedih balik ;(


p/s :
Ala, nak citer pasal kronologi kelahiran baby Nayli sebenarnya
Tapi nak share gmbr Zakwan ni dulu, huhu!



Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

15 comments:

Gieyana berkata...

Siannya dia..seharian x jumpa mama erk?

wan nurul hezrina berkata...

biasalah perasaan nie.sebab nad dah lama ngan wawan..bila tinggal kejap mcm2 rasa ado

MaMa CyDa berkata...

alahaiii ... ciannya dia ...

teringat masa Mama nak bersalin anak ke-2 dulu. Sebelum masuk labour room, sempat peluk cium anak sulung Mama. Pehtu dia bleh plak mencebik2 mcm taknak lepaskan Mama. Aduhhhh .... tangkap leleh time tuh. Elok lepas bersalin jek, mlm tuh takleh tido bkn sebab happy dpt bb baru tp sbb teringatkan si abg yg tak pernah tido tanpa Mama :(

eT berkata...

mmg teringat2 jek kt anak kn...dok pk pasal dia jugak sakit2 pon...huhu

amiey lee berkata...

hee gitula kita pun nad..masa nak bersalin ashraf..sarah pun ikut ke sepital pastu..mak tok n tok ayah amik... masa tu kul 4pg

pastu tgh hari sarah dth sepital tapi tkleh naik wad..doktor tak kasi budak2 naik wad..lagi sedeh tk tgk sarah 1 mlm..sbb kna stay 1 mlm smpai sarah merajuk...huaaaaaaaaaaaa sedehhhhhhhhhhh

Alycia berkata...

agaknya bila ada 2nd baby mesti akan rs sedih camtu jgk kan huhu...

::NureeN:: berkata...

ciannya zakwan.. nureen pon dok pikiq nnati nureen plak mcm ni jgk pa.. klau ikutkan jangka bln 4 ni.. ellesya plak x leh berenggang.. ati sayu rasa

eima berkata...

tak sabo nk baca ni...

fahim plak sgt xcited bila tau mama dah masuk spital...hahaha

lia berkata...

nad, aku pon sebak tgk Zakuan.... hu3

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

wah bestnya masing2 ada kronologi,cepat2 citer ramai yang tak sabo nak baca ni

mummy_ayu berkata...

sama la..AYu dulu pun...pas kuar sepital bukan main lagi touching eluk2 Ian sbb 1 minggu tak jumpa Ian...masa Iris masuk wad 1/2 malam hari tu pun..pagi tu jumpa.tangkap leleh gak..

~diAhOntHeblOg~ berkata...

ish2..xpe2..hero mama kena kuat..cian die..

Salina@IbuAqil berkata...

Dah le akak tgh sedih.. Tgk muka bdk hensem tuh leleh ayor mata ni.. ;(

mamalieyna berkata...

huu mmg sedih bab tpksa tinggalkan anak time nk bersalin tu kan..dah lak time pepagi buta plak kita nak bersalin..

sama kes la cam arif, abahnye tpksa tinggalkan dia dgn pak ucunye kt lobi..dah la tak biasa sgt dgn pak ucu..sampai nangis muntah2 dibuatnya..mama yg kt labour room pun tak tenang tingat dia, terus suruh husband kuar tgk dia kejap..then, husband masuk balik, katanya arif dh tertido ..ksian teringatkan tu..hu~

kayyana berkata...

alahai.. siannyer.. jgn sedih2 nad..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...