19 Januari 2012

Baby Nayli Mula Ber CD, Yeay! :)

Tak tahan, tak tahan, huhu!
Tengok si Iris anak CikMot dah berCD aritu
Comey bebeno plak nengoknya!
Buat MamaZN tak sabar nak tunggu Baby Nayli besar sket, hehe...
MamaZN trus try pakaikan Baby Nayli CD
Seawal umo 23 hari, hehe
^___~


Tak sangka plak muat!
Suka, suka, suka!
Hehehehe...
Ingatkan Baby Nayli pakai longgar2 lagi
Sebab sebelum ni penah try kat dia
Rupa2nya dah muat saiz S!!
Lupa plak MamaZN yang Baby Nayli dah bambam ;)



Tengok Abang Zack nyakat Baby Nayli!
Geramnya, huhu!

Bleh la wat proposal kat PapaZN pasni
Untuk tambah CD Baby Nayli lagi, hehe

Eeee...!!
Abang Zack pun nak pakai CD jugak, hehe
Jeles la tu kat Baby Nayli
^_^


p/s :
Moga hasrat MamaZN nak pakaikan CD pada Baby Nayli
Tak putus di tengah jalan jek
^_^

14 comments:

♥cikmOt♥ berkata...

hehehe...comel comel...
nad dok umah, lagi takde masalah kut nak berCD...

Nigina berkata...

hehehehh ala comeinya si nayli pakai .... geram, tgk... dulu ada pakaikan untuk adam.. beli 3 jer... sekejap jer pakai.. lepas tu gina dah tak rajin huhuhuhu.... tapi kekadnag tu pakai balik juga... kalau pampers takda hehehehe

amiey lee berkata...

tomeyyyyy nyeeeeee sukaaaaa

eB ezrin berkata...

x pernah bli lagi. troks kan? :)

eima berkata...

janji rajin je .. cam aku ..huhu sori la malas ... kain bj dah 2 hari tak berbasuh ...huhu

rindu dok umah .. kain bj clear je ... kemas je ....

mummy_ayu berkata...

ala tomeinya...memang tomei bila tgk CD..mcm corak ada...tapi tak bekesempatan nak try kat Ian or Iris sbb..masing2 dah free diapers...

mamalieyna berkata...

eheh..dh muat ke?..kak eina baru ada 3 koleksi, belum try..igt gitu gak, nak pakaikan ke Hakeem bila dh besar sket..

comel je Nayli pakai ye..hikhik..abg zack jeles yee...

Noli@Ibu Wafa berkata...

hihi..comey jer nayli pakai cd..tenggelam tuan..cayok cayok mama..bby wafa pon pkai cd..dah nak masuk 6 bulan pakai..alhmdulillah jimat..

Imaan09 berkata...

lohai..comeinyaa beCD.. n comeinya jugak si abg wawaN!

ADEEYA berkata...

Err CD tu apa? Huhuhu *malu je taktau. Tp lawaa :D

MamaYatie berkata...

kiut arrr...hehehe..
tu yg nampak dah berampai cd kat depan umah yer...

~diAhOntHeblOg~ berkata...

ala tomey2...hhehee

wan nurul hezrina berkata...

merah dah tak pakai tapi sofia plak take over cd cd merah.mmg jimat banyakkk!

Nafisa81 berkata...

anak koi pakai kejap jer...kencingnye byk sgt..satu insert sekali kencing tak cukup serap....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...