30 November 2011

::: Nak DISKAUN RM2 Untuk TIKET TGV Tak? :::

Nana IbuDamia dah share & wat entry
MamaZakwan pun nak buat gak la ;)
Apa2pun
TQ to MamaTisya dulu sbb kongsi menda ni ;)
Muah2 sket, hehe!

1st of all
Ni bukan dapat tiket wayang TGV dengan harga RM2 tau
Tapi dapat diskaun RM2
Contohnya kalau tiket wayang RM13
Bawak voucher ni, dapat la diskaun RM2
Jadik RM11 ;)
Tapi takleh guna utk yang beli online
Kene beratur kat kaunter baru bleh redeem
Sah hingga 15 Februari 2012
Dan sah utk 1 tiket sahaja
Means, kalu nak gi berdua, kena la register utk 2 orang ;)
Baru la dua2 pun dapat diskaun RM2
Hehe...


MamaZakwan dah register dah
Kat http://club.panasonic.com.my/Home.aspx
Sebagai club Panasonic Member
Baru la bleh redeem voucher RM2 tiket TGV ni
Kengkawan yang rajin tgk wayang pun
Meh la register sama, hehe
Klik je kat link atas tu
Pastu sign-up
Dah lepas tu, check email kengkawan utk verify akaun kengkawan tu
Pastu check kat MyReward & print kan voucher tu
Tu jek ;)


::: KASUT KOYAK | Sape Yang Ligat Menari Dengan Penguin Ni? :::

Wakaka!!
Sape yang ligat menari2 dgn penguin ni..?
Zakwan ke Mama nya..?
=P

Bleh plak elok2 kuar panggung rasa len macam ngan kasut ni
Tengok2... Sudah koyak daaaa
;)



Sampai koyak dibuatnya, huhu!
Memang kasut Bata ni dah nazak pun
Tapi sebab sedap memakai
Tu yang MamaZakwan hentam pakai gak, hehe

Dapat la kasut baru
Walaupun sebenarnya nak beli masa Sale Padini tu tak kesampaian
Dapat beli kat Bata pun jadik la
Selesa jugak....
(isk, isk... sedapkan ati, huhu!)

::: Kenapa ZAKWAN NANGES Masa Tgk Happy Feet 2 ?!! :::


Assalamualaikum & Selamat Pagi!
Arini lambat bersiaran, hehe
Sebab gi BW ngan jenguk2 FB dulu ;)

Semalam kan MamaZakwan ada citer
Pasal kami pi tgk Happy Feet 2 kan?
Sebenarnya kan..
Lepas abes citer tu Zakwan nanges tersedu2
Terkejut kami mak pak nya ni
Haha!
Ye la, takkan citer kartun jek Zakwan bleh nanges2

Bila sampai kat luar
MamaZakwan pun pujuk2 la
Masa tengah tunggu PapaZakwan pi toilet
MamaZakwan pun tanya la kat Zakwan, nape Zakwan nanges
Zakwan pun jawab la
Rindu Papa...

Dalam Happy Feet 2 tu kan ada jugak kisah kekeluargaan
Cam si anak penguin (Eric) tu lari sbb malu
Pastu bapaknya (Mumble) pi cari sampai kaki luka2 takleh menari
(sape yang dah tgk citer ni paham le kot apa MamaZakwan citer ni)

Lerrrr.... Ingatkan pebenda la
Rupa2nya dalam hati Zakwan ada taman ;)
Tu sebab Zakwan nanges tu
Terkesan kat hati dia tgk hubungan anak+bapak penguin tu

Adoi la..
Zakwan, Zakwan...
Bila depan PapaZakwan takmo plak peluk & sayang Papa
Ego jek lebih, haha!
Kalu dengan MamaZakwan bila2 masa anytime dia bleh peluk & sayang


Zakwan malu, PapaZakwan amik gmbo die tgh nanges, haha!




Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

29 November 2011

SALE @ Padini Concept Store | NYAMPAH & KUCIWA!!

Alkisahnya
Semalam kan MamaZakwan pi jenjalan
Tgk Happy Feet 2 kat Jusco AEON Bukit Tinggi


Sebelum naik ke 2nd Floor tu
Gi la Maybank kejap nak kuarkan duit
Lalu depan Padini Concept Store
MamaZakwan tgk ada SALE!! Sampai 70% tu..!!
Dah la semalam last day
Mana tahan tengok jek, huhu!
Dalam hati kata, sabo, sabo...
Kita tengok wayang dulu ;)

Gi la tgk wyg dulu
Sebab plan asal memang nak tgk wayang jek
Habis jek tgk wayang
Saje la ngendeng2 PapaZakwan
Nak pi Padini Concept Store tu balik
Nak tgk apa yang best2
Konon2 nak jamu mata jek, hehe...
PapaZakwan pun iyakan aje la kehendak bininya

MamaZakwan dah teruja abes dah ni
Baru nak usha2
Sekali tu
PapaZakwan nampak je orang2 nak membayar punya beratur panjaaaaaaaang
Terus PapaZakwan kate dia nak pitam
Sebab tak makan lunch lagi
Kebetulan citer Happy Feet 2 abes kul 1 ptg
Memang time perut bergendang gendut kelaparan
Nak ajak makan fast food takmo
Nak makan nasi campur katanya
Ajak makan kat food court tak nak gak
Sebab ramai orang


MamaZakwan tak sampai ati la nak merajuk2
Sebab menda2 kecik camni jek
Lagipun PapaZakwan dah bawak jenjalan tgk wyg
Pun dah syukur dah
Huhu...!
Last2, balik umah trus

Dari saat dalam kete meninggalkan Jusco AEON Bukit Tinggi
Sampai la ke saat entry ni ditaip...
Eden kuciwa sebab tak dapat soping....!!!!


p/s :
harap2 PapaZakwan tak baca entry luahan rasa ni, hehe



Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

::: HAPPY FEET 2 | Memang BEST! Anak2 Mesti Suka! :) :::

Cadang2 nya nak pi tgk Happy Feet 2
Ari Ahad aritu kat Alamanda
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/11/happy-happy-happy-feet-yeayy-d.html

Tapi cemane tah
Bleh plak lepas tgk JJCM ngan Melodi
Masing2 pakat tido secara berjemaah
Nak2 plak bila dah ptg camtu ujan lebat
Laaaaaagi la sedap beradu, hehe

Akhirnya
Kami tukar plan pi Mydin USJ jek
Beli barang dapur
Ari Isnin (semalam) baru la pi tgk Happy Feet 2
Kat Jusco AEON Bukit Tinggi
Kuar umah kul 9.00
Sampai kul 10 ~ lampu Jusco pun tak bukak lagi, haha!
Dapat la tiket kul 11.30 pagi
^_^

Dapat la RM9 ;)
Kami tak tgk 3D... tgk 2D jek

Kesimpulannya :
Memang BEST!
Tenang jek pikiran tgk diorg joget2, nyanyi2
(MamaZakwan plak yg terlebey sudaaa... =P)
Zakwan pun kemain joget2 jugak
Hehehehe..


Sebelum wayang start
Kami pi jenjalan dulu
Sempat la layan Zakwan naik menan token ni
Duduk je, tak main pun =P
PapaZakwan plak sempat la soping2 kat Daiso


Blum masuk panggung
Popcorn dah tinggal separuh, haha!
Buruk perangai anak beranak ;)

Teringin gak nak tgk Puss in the Boots tu
Tapi Zakwan tak berkenan kat kucing2 ni
Takpe2, next wayang kita tgk Alvin & The Chipmunk 3 plak
Harap2 sempat la, haha! =P
Ngeee~

p/s :
Lepas tgk Happy Feet 2 Zakwan nanges..?!!! Knape?
Jeng, jeng, jeng... ^_^



Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

Zakwan : Yeay, SAYA BERJAYA! =D


1st berjaya bodek mak pak nya
Nak jigsaw puzzle Mc Queen
Naseb baik Aunty Wawa dah awal2 belikan, hehe
Tapi MamaZakwan saje kasi lambat2 kat Zakwan
Takut jahanam awal! ^_^


2nd sbb berjaya siapkan jigsaw puzzle tu..!
Dengan pertolongan PapaZakwan la..
Hehehehe...


Agak susah gak kot utk budak cam Zakwan ni
Sebabnya
Dah la jigsaw puzzle ni comel2 belaka
Colour nye pun tak byk
Sume seakan2 jek ~ warna merah

Tapi lately ni
Zakwan dah bleh buat sendrik
Ate, dah tiap2 hari dok ngadap
Walaupun amik masa nak kasik siap
Takpe, pelan2 kayuh... ;)


Ni la jigsaw puzzle nya
Ada 24 bijik
Kecik2 jek, huhu!
Hadiah besday Aunty Wawa bagi
Setelah nak dekat 2 bulan baru MamaZakwan bagi kt empunya diri
Hahahaah..!!! =P


Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

::: Selamat Kembali Bekerja! ^_~ :::

Assalamualaikum
Selamat pagi sume!
^_~

Selamat kembali bekerja, kengkawan!
Ada yang sambung cuti ke?
Heheheh..
Ada yang tak puas cuti lagi..?


Ada yang muka ketat cam Zakwan ni..?
Tak cukup masa ngan Papa nya, huhu!
Walaupun cuti 3 ari tapi terasa cam sama jek cam wiken2 lain
Ksian Zakwan....

MamaZakwan cam biasa
Cuti ke tak cuti ke
Sama jek rutin hariannya, hehe

Ok la, tak sabar nak BW
Nak tau citer cuti2 korang sume! ^_^
Daaa..!



Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

27 November 2011

::: Happy, Happy, HAPPY FEET! Yeayy! =D :::

Lepak2 dulu
Tengok JJCM ngan Melodi
Pastu baru siap2 nak kuar jenjalan
PapaZakwan nak blanje tgk tv besar!
Yeay!
;)


Tanya kat Zakwan
Nak tgk cat (Puss in Boots) @ penguin (Happy Feet 2) ?
Zakwan jawab penguin
Zakwan cam tak suke jek tgk cat
So, ikutkan aje la kemahuan anak bujang ;)
Janji dia happy arini

MamaZakwan pun happy gak
Sebab dapat jenjalan
Heehehe...
Harap2 larat lagi la, haha!
^_~

26 November 2011

::: Yeay, Menang KUIZ Amiey Lee! :) :::

Lamanya tak menang contest montest kat blog ni
Haha!
Akhirnya, berjaya juga...! :P

Thanks Amiey!
Sebab siap SMS MamaZakwan lagi bgtau ada kuiz =P
Kalu la dapat ngedate gak ngan Amiey kan best, hehe...
Cam Amiey ngan MamaTisya tu... =p


Keputusan penuh : KLIK SINI

::: BERDUA Sahaja ^_^ :::

Ye
Arini kami dok berdua je kat umah ni
PapaZakwan pepagi lagi dah bertolak balik Teluk Intan

Hajat di hati mmg nak ikut balik
Tapi bila memikirkan keadaan diri
Yang semakin tak larat nak travel jejauh ni
Baik la dok umah dendiam, huhu!
Lagipun PapaZakwan balik ari jek
Malam kang insya-Allah sampai la umah...


Zakwan gud boy ek sayang..
Mama dah tak larat nak pokpekpokpek dah..
Huhu..!
Tau Mama dah tak larat
Jangan plak Zakwan duga2 Mama tau!
Ada Mama jadik naga Merlin tu karang!
Sampai kuar2 api, haha!
Mama tau Zakwan gud boy ;)


Hepi weekend kengkawan!
Mesti byk aktiviti korang kan..?
Almaklum cuti 3 ari
^_^



Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

25 November 2011

Kejap Lagi | SEPARUH AKHIR Ke-2 JUARA LAGU

Jap lagi kat TV3 ada Separuh Akhir Ke-2 Anugerah Juara Lagu
Harap2 lagu yang MamaZakwan suka dpt la masuk Juara Lagu
Dan apa yg paling diharapkan2
Dapat la MamaZakwan tgk Separuh Akhir ni
Hahahaha..!
Riso plak tetibe Zakwan wat perangai nak tgk kartun
Dah la tgh dok berdua jek ni
PapaZakwan dah kuar pi main futsal plak

Meh tgk malam ni sape yg berentap ^_^

Separuh Akhir Kedua ( 25 November 2011)

1. Kurnia (Mizz Nina & Noh Hujan) ~ best jugak! =P

2. Kekanda Adinda (Atilia & Monoloque)

3. Cinta Muka Buku (Najwa Latif)

4. Luar Biasa (Shahir)

5. Perpisahan Ini (1st Edition dan Aizat) best, best, best! :)

6. Cinta Teragung (Hazama) best, best, best! :)

7. Pokok (Meet Uncle Hussein dan Nubhan) ~ best, best, best! :)

8. Sungai Lui (Aizat) ~ best, best, best! :)

9. Bagaikan Bidadari (Tomok) ~ best, best, best! :)

10. Ilusi (Adira) ~ best jugak! =P

11. Wanita Seluruh Dunia (Projek Pistol)



p/s : harap sesangat Aizat dpt! :)




Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

::: GET READY! Dupdapdupdap Makin Laju! ^_~ :::

MamaZakwan baru balik dr klinik td
Bertemankan PapaZakwan & anak bujang sorang tu
Alhamdulillah
Suma2 pun OK
^_^

Lepas 2 minggu, berat naik 0.5kg >>>> 78.5kg!
Tekanan darah plak 120/80

Doktor check kedudukan baby
Kepala baby dah kat bawah katanya!
Pastu posisi baby dah makin ke bawah jugak
Bertambah dupdapdupdap la MamaZakwan
Hehehehe...

Sepatutnya tadi wat scan
Tapi cemane tah doktor bleh lupa
MamaZakwan plak dah kuar dr bilik doktor baru teringat
Huhu..!
Takpela
Lepas ni checkup setiap seminggu sekali plak

EDD sepatut2 nya ada la lebih kurang 1 bulan lagi
(23 Disember 2011 ~ sehari selepas our wedding anniversary =P)
Tapi
Kalu dah masuk 36 minggu ni
Apa2 pun bleh jadik kan...
So, bersedia je la dr skrg
Takde salahnya & rugi papepun, ye dak? ^_^



Balik2 trus update kt FB
Ngeh, ngeh, ngeh ^_^


Apa2 pun,
MamaZakwan sangat2 berharap
Moga segalanya berjalan lancar
Dan keadaan & kesihatan MamaZakwan & Baby sehat dan selamat
Doakan MamaZakwan ye!
TQ kawan2! :)




Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

::: Jalan2 Cari Makan | ABC Baik Punya! :::

Minggu lepas Lia ada wat entry pasal ABC special
MamaZakwan tengok gambar je pun dah terliur
Tu baru tgk jek
Blum rase lagi, huhu!
Cuba kengkawan plak yg pi tgk kat blog Lia
Huisy, sure tak tido malam cam MamaZakwan, haha!
^_~

MamaZakwan dah dok teringat2 jek
Malam Ahad aritu
MamaZakwan ajak jugak PapaZakwan
Pi terjah Seksyen 2 Shah Alam
Semata2 nak cari ABC Special ni la
Naseb baek masih igt2 sket jalan nak ke sana, huhu!

Lia, btul kan kedai yang ni..?


Bapak punya ramai orang kat situ!!
Takde tmpt duduk kosong langsung, huhu!
Sume full!

MamaZakwan ni punya la dok usap2 perut
Kot2 ada yang ksian kat mak buyung ni
Hahahaha!!
=D
Tapi malangnya,
Sume orang tgh kelaparan
Takde nye perasaan kesian kat orang lain
Baik la diorg kesian kat perut diorg sendrik, hehehheh


Setelah setgh jam menunggu
MamaZakwan dah tak tahan dok diri lelama
MamaZakwan suggest kat PapaZakwan
Tapau jek la ABC tu
Takpe la kalu tak dpt makan kat situ pun
Janji dapat makan ABC nya, huhu!
Lagipun ksian kat PapaZakwan
Sebab esoknya kan Isnin..
PapaZakwan keje

Makanya
Kami pun tapau je la
PapaZakwan punya Peanut ABC
MamaZakwan punya ABC Aiskrim
Rupa takde la seindah kalu makan kat sana

Tapi rasa dia............................
Pergh..!!
Memang terasa nak lagi!!
Serius!

Ni MamaZakwan punya
ABC Aiskrim ~ RM3
Dalam kete sblm sampai umah dah abes dah, hehe...


Ni PapaZakwan punya
Peanut ABC ~ RM3 jugak

MamaZakwan tgk sendrik ABC yang ditapau ni pun
Cam biase2 jek ABC ni
Tak nampak special pun
Tapi serius tak tipu
Rasa dia sedap!

Alhamdulillah....
Dapat gak merasa ABC super duper sedap sebelum bersalin ;)
TQ ek Lia! :)

p/s :
Rasanya,
ABC ni penah masuk Jalan2 Cari Makan kat TV3 tu


Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

::: Main MASAK2 Lagi | KEK COKLAT KUKUS :::

MamaZakwan masak2 lagi, hehe
Kali ni masak Kek Coklat Kukus
Gambar sebelum dipotong2 lupa plak nak snap
Ni rupe lepas dah siap potong
Sebab nak bawak pi makan2 aritu



Resipinya MamaZakwan amik dari Majalah Pa&Ma (Nov 2011)

Bahan2 [A]
1 cawan minyak masak
1 cawan susu pekat
1 cawan susu cair
1 cawan gula
1 cawan serbuk koko
1 sudu kecil esen vanila

* gaul sebati & masak atas api perlahan *
** rehatkan kejap lepas dah masak **

Bahan2 [B]
1 cawan tepung gandum
1 sudu kecil serbuk penaik
4 biji telur

* Kacau, kacau dan kacau ;) *

~ panaskan periuk kukus
(loyang pun..sapu minyak sket kat loyang tu)
~ gaulkan sebati Bahan2 [A] & Bahan2 [B]
~ Masak dalam masa 45minit ke sejam


Sebelum ni penah gak buat
Masa dok kat Banting dolu2
Bahan2 sama jek
Cuma cara jek lain
Tapi tak bape sedap plak kek nya, haha!

Tapi yang kali ni punya
Baru la terasa cam kek coklat btul
Nyum2..! ;)

Dengan moist nye...
Uisy, terliur MamaZakwan!
^_^
PapaZakwan pun suke
Zakwan laaaagi suke =P
Tetiap ari mintak nak kek coklat
Tapi mana la larat nak buat tetiap ari, huhu!
Sesekali bleh la, Zakwan....
;)


24 November 2011

Dekat 2 Jam NANGES, Balik Umah, Takmo Tido Pulak...

Ni la budak nya!
Geram btul MamaZakwan & PapaZakwan
Masa sessi makan2, lepak2 & borak2 tu
Bleh plak budak bertuah ni nanges meraung2!
Dekat 2 jam!
Sebabnya?
Sebab tak tido siang
Pastu malam tido kejap je sblm smpi umah The Naims
MamaZakwan & PapaZakwan dah nak dekat surrender dah
Dah rasa cam nak balik awal dibuatnya
Gara2 budak ni punya pasal la
Huhuhu..!!



Elok lepas 2 jam dah nanges2 tu
Tetibe jek Zakwan berenti nanges dengan sendriknya
Pastu mintak makan, haha!
Tau pun nanges lama2 tu penat!
^_^


Kul 12 tgh mlm
Sampai umah, dah Zakwan takmo tido pulak....
Ralit dok main menan
Pemberian Aunty & Uncle Naim
Main la die sengsorang
Ntah pukul brape pastu baru die tido ntah
Huhu..!
Mak pak nya dah tak larat dah
Dah la PapaZakwan ada misi penting keesokan harinya



Zakwan, Zakwan....
Lenkali takmo cenggini lagi tau!
Nanges2 kat umah orang... Malu la!
Penat Mama nak pujuk2


Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

::: LAST Menu Daging Korban | KARI DAGING :) :::

Akhirnya abes jugak bekalan daging korban
Yang dibawak balik dari kampung aritu
Kali ni, menu terakhir ~ Kari Daging
MamaZakwan's feveret ;)



Lawan dgn : telur dadar + tumis kacang panjang + sambal ikan bilis

Alhamdulillah....


p/s :
rasa2 kalu balik kg akhir bulan ni ada lagi tak daging korban? ngee~ ;)

::: KUAK LENTANG | Aksi Baru :::

Ni la gaya terbaru Zakwan
Suka bebeno berkuak lentang atas tangan sofa tu
Kemain khusyuk plak tu!
Sampai tak sedar MamaZakwan snap2 gambar dia ;)

Tangan tetap pegang Mc Queen ;)

Siap topang dagu lagik! ;)

Agak2nya apa la yg khusyuk sgt tu..?

Ha...!
Sebab ni la dia khusyuk sangat...
Sebab tengok kartun Jungle Junction

23 November 2011

Wordless Wednesday [3] : BESTNYA Kalu Dapat Pegi, Huhu!

Arini ngan esok!!!!

Dah dekat
Tapi salah timing plak, huhu!



Jumaat baru PapaZakwan gaji daaaa...
Tak dapek la nak pegi ;(

Zakwan : WAWAN NAK TOLONG PAPA..!! Uwaaaa..!!!

Tadi dah tolong MamaZakwan
Kali ni nak tolong PapaZakwan plak ;)

Hahahaha..!
Tergelak MamaZakwan dibuatnya
Luas mulut Zakwan nanges pujuk2 PapaZakwan
^_^
Tapi PapaZakwan still tak bagi
Tu yang meraung tu..!


Tengok kat tangan Zakwan tu
Ada hati nak pakai glove
Tapi terjuntai2 jek, hahahahaha!
Sebab tangan Zakwan kecik
Pastu dia pakai glove sendrik
Haruslah tak masuk btul2 ke jari, hehehehe...


Sampai tarik2 baju PapaZakwan lagik
Nak sangat nolong kekdahnye =P


Last2,
MamaZakwan ajak Zakwan masuk tgk tv
Hehehehe...
PapaZakwan siapkan sengsorang
MamaZakwan nak tolong, tak bleh
Riso plak kat bau2 cat ni
Tapi slalu la PapaZakwan kene tegur ngan MamaZakwan
'Sini tak cat lagi'
'Tu nape cat tak rata'
'Nape ada putih2 lagi ni?'

Hehehehe...
Tension jek PapaZakwan =P


Papepun
TQ PapaZakwan! :)
Cantek dah pagar umah kita, hehe

Sebelum ni kaler putih
Tapi dah berkarat2
Sakit mata memandang
Tuko le kaler cekelat
Patutnya nak cat sebelum raya, tapi tak sempat
Minggu lepas baru ada masa, hehe...

Wordless Wednesday [2] : 36!!

36?
36?
36?
36?
36?

Apa yang 36..?


Minggu ni MamaZakwan dah 36 minggu = 9bulan!!

p/s :
Dupdapdupdapdupdap...!!!
Terasa macam nak pi interview jek, huhu!





Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

Wordless Wednesday [1] : TOLONG MAMA ^_^

Pengaruh kartun
~ Handy Manny Helpers ~
^__^



Sapu nya idak...
Tgk TV jek lebey, huhu!

22 November 2011

Makan2, Lepak2, Borak2 ~ TERBAEEEKKKKK :)

Siang Sabtu dah jenjalan kat Summit USJ
Malamnya pulak kami gi umah The Naims kat Puncak Jalil
Sebab ada Potluck Party sempena The Naims pindah umah baru
Heheheheeh....

Lagipun dah lama tak berkumpul dgn kengkawan SERATAS
^_^
Rasa excited semacam jek!

MamaZakwan bawak kek coklat ngan mi goreng jek
Tu je yang larat nak dimasak, huhu!

Zakwan tak cukup tido
Sebab siang tak tido
Sampai umah The Naims, nanges sokmo dekat sejam stgh!!
Geram btul MamaZakwan dibuatnya
Ye la, kita nak la jugak borak2 sbb lama tak jumpa
Tapi pengabesnya kene abeskan masa dgn Zakwan jek
Nak pujuk2 kasik diam punye la payah!
Ngengade!
Nak dekat balik baru berenti nanges
Penat gamaknya, huhu!


Sessi fotografi beramai2, yeay! :)

Ni gaya macam amik gmbr kelas dolu2, hehe

Budak yg takmo berenti nanges!
Dapat hadiah tu baru senyap

Sessi borak2 golongan mak2 ^_^

Sessi borak2 golongan pak2
Kat luar jek, senang nak menghembus! =P

Makanan2 malam tu
Alhamdulillah.. kenyang ;)

Red velvet cake Aunty Naim ;)

Muffin from Aunty Ida ;)

Kek coklat MamaZakwan, hikhik =P


Rasa seronok sangat2 sebab dapat kumpul reramai camni
Dah dekat 13 tahun kami sume berkawan
Sejak 1998 hingga sekarang
Rasa sayang sangat2 dengan hubungan persahabatan camni
Sejak masing2 single mingle
Sampai la dah kawen n beranak pinak
Hope persabahatan ni trus kekal selamanya hendaknya
Sayang korang!

Kawan2 masih berhubungan dengan kawan2 sekolah korang tak?

p/s :
Thanks The Naims, sbb kali ni sponsor tmpt makan2 =P
(Nape The Naims? Sebab diorang ni hubby n wife nama Naim ^_^)




Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...