30 April 2011

::: Proton EXORA Datang BLOG :) :::



Alhamdulillah....
TQ Nuffnang! :) Yeay!
2 BE datang menjengah, heheheh

1 Proton Exora
1 Hypp TV
1 lagi Mamil Gold
Actually, ada jek iklan2 lain yg dok menari2
Tapi takde pulak BE nya, huhu!
(lama plak tu gelek2 kt blog, rugi ar gini, haha!)

::: Penangan CUTI2 MALAYSIA!! :::


(saat ini Mama sedang bercuti2 Malaysia, yippie!)

Penangan Cuti2 Malaysia punya pasal! Huhuhu!
Dari mggu lepas Mama dah siap2kan draf ni
Siap sedia berjadual dah

Kawan join tak Pop Kuiz ~ Cuti2 Malaysia?
Rugi la tak join..
Mama nak cari FM sebagai hadiah
Mama tau, ramai peminat FM di kalangan blogger2 ni, hehe

p/s :
Takmo trafik turun punya pasal
Sedangkan dah mmg serba tau blog ni tak ramai yg kunjung, wakaka!

Hepi holiday sume!

29 April 2011

PopKuiz ~ Cuti2 Malaysia : TAMAT! ^_^


Terima Kasih yang tak terhingga
Pada semua yang sudi joinkan diri
Sayang kamu semua, yeah! :)




Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

♥ SOALAN [7] ~ PopKuiz Cuti2 Malaysia ♥




Syarat2 :
  • follower SUPERHERO MAMA
  • jawab kat komen je.. tak payah buat entry
  • 1 komen = 1 jawapan
  • boleh jawab banyak kali
  • sistem : ikut kiraan point (sape point paling banyak, dia la menang!)
  • nak skip2 soalan pun boleh.. tp diingat lagi, point paling byk baru menang

SOALAN TERKUMPUL [7]
Mama pernah merasa naik ambulan.
Cuba teka dari mana ke mana?

Klu : Mama ada buat entry tentang ini


Gud lux! :)


Tamat sudah PopKuiz ~ Cuti2 Malaysia by Nad @ MamaZakwan
So, sama2 tunggu keputusannya nanti ek! :)
A Big Thanks pada mereka yang sangat sudi join Pop Kuiz ni ^_^


** Kawan2 masih boleh jawab soalan2 PopKuiz ni sehingga jam 11mlm ini tau! :) **


Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

♥ SOALAN [5] & [6] ~ PopKuiz Cuti2 Malaysia ♥


Syarat2 :
  • follower SUPERHERO MAMA
  • jawab kat komen je.. tak payah buat entry
  • 1 komen = 1 jawapan
  • boleh jawab banyak kali
  • sistem : ikut kiraan point (sape point paling banyak, dia la menang!)
  • nak skip2 soalan pun boleh.. tp diingat lagi, point paling byk baru menang

SOALAN TERKUMPUL [5]
Rasa2nya, berapakah harga bilik deluxe yang perlu kami bayar utk penginapan di Legend Water Chalets, PD?

Klu : kurang dari RM350 lebih dari RM190

SOALAN TERKUMPUL [6]
Cuti2 Malaysia kami tidak berakhir di PD.
Kami akan meneruskan perjalanan utk ber Cuti2 Malaysia ke negeri..........



Gud lux! :)


A Big Thanks pada mereka yang sangat sudi join Pop Kuiz ni ^_^
** Kawan2 masih boleh jawab soalan2 PopKuiz ni sehingga jam 11mlm ini tau! :) **


Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

♥ SOALAN [3] & [4] ~ PopKuiz Cuti2 Malaysia ♥


Syarat2 :
  • follower SUPERHERO MAMA
  • jawab kat komen je.. tak payah buat entry
  • 1 komen = 1 jawapan
  • boleh jawab banyak kali
  • sistem : ikut kiraan point (sape point paling banyak, dia la menang!)
  • nak skip2 soalan pun boleh.. tp diingat lagi, point paling byk baru menang

SOALAN TERKUMPUL [3]
Namakan lokasi penginapan kami semasa Cuti2 Malaysia ke Taiping, Perak



SOALAN TERKUMPUL [4]
Apakah tarikh sebenar kami ke Kota Kinabalu, Sabah?
Klu : kira di ticker @ blog ;)



Gud lux! :)


A Big Thanks pada mereka yang sangat sudi join Pop Kuiz ni ^_^
** Kawan2 masih boleh jawab soalan2 PopKuiz ni sehingga jam 11mlm ini tau! :) **



Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

♥ SOALAN [1] & [2] ~ PopKuiz Cuti2 Malaysia ♥

Syarat2 :
  • follower SUPERHERO MAMA
  • jawab kat komen je.. tak payah buat entry
  • 1 komen = 1 jawapan
  • boleh jawab banyak kali
  • sistem : ikut kiraan point (sape point paling banyak, dia la menang!)
  • nak skip2 soalan pun boleh.. tp diingat lagi, point paling byk baru menang

SOALAN TERKUMPUL [1]
Namakan lokasi pertama Cuti2 Malaysia kami pd thn 2010
Klu : ---E--- -----A---


SOALAN TERKUMPUL [2]
Pada 2010, kami pernah Cuti2 Malaysia ke lokasi ini bersama famili.
Kami ke lokasi ini lagi pada 2011.
Namakan lokasi ini



Gud lux! :)


A Big Thanks pada mereka yang sangat sudi join Pop Kuiz ni ^_^
** Kawan2 masih boleh jawab soalan2 PopKuiz ni sehingga jam 11mlm ini tau! :) **


Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

28 April 2011

::: Memang TAK SAH! :::

Kali ni nak citer pasal SuperHero Mama
~Zakwan~


Memang tak sah!
Memang tak sah kalau tak meyinggah tempat2 camni
Ni masa jenjalan & shopping kat AEON Jusco Bukit Tinggi
Yang Jusco ni pun bijak
Dia gi la susun menda2 alah ni kat tmpt yg sangat2 strategik
Kiranya, kalau nak lari memang tak leh la
Memang konfem2 akan jumpa gak menda alah ni
Walaupun nak ikut short cut mana2 pun, huhu!

Elok sgt la tu..
Naik jengkaut, baju pun gmbr jengkaut, hehe


Naseb baik mesin token tu rosak
Kalau tak, mau la Zakwan nak menerai setiap 1 menda alah ni
Hehehehhe....

p/s :
Biasa la budak2
menda yg colourful, bunyi2, gerak2 mmg kesukaan diorg, ye tak? ;)
ada ke budak tak suka?
kalau tak suka skrg pun, lama2 diorg paham gak nnt, hehe
Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

~ POP KUIZ - Cuti2 Malaysia ::: By Nad @ MamaZakwan ~

Memandangkan esok kami akan bersiap2 utk gi Cuti2 Malaysia
Mama taknak la blog SuperHero Mama ni tak dikunjungi orang ;)
So, Mama akan buat 1 Pop Kuiz
Sejibik sejibun cam yang aritu
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/03/poooooop-kuiz-hadiah-menanti-anda-nak.html

Harap2nya ada la yang join ye
Mama akan publish soalan2 jam 10am, 12pm, 2pm, 4pm
Soalan2 bukan berdasarkan gambar

Syarat2 :
  • follower SUPERHERO MAMA
  • jawab kat komen je.. tak payah buat entry
  • 1 komen = 1 jawapan
  • boleh jawab banyak kali
  • sistem : ikut kiraan point (sape point paling banyak, dia la menang!)
  • nak skip2 soalan pun boleh.. tp diingat lagi, point paling byk baru menang

Ok tak?
So, tunggu soalan2 nya esok ek! :)
29 April 2011
(10pg, 12tghari, 2ptg, 4tg)






Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

::: Sangat TERHARU Diingati Kawan2... :::

Kata orang,
Berkawan biar beribu...
Musuh jangan sekali2 di cari


Alhamdulillah..
Sepanjang Mama berblog ni
Mama dapat ramai sangat kawan2
Suka, suka, suka..! :)
Walaupun tak pernah bersua muka
Tapi rasanya ikatan persahabatan tu cam lama dah ada

Kelmarin Mama dapat hadiah
Ini la 1st time Mama dapat hadiah yang betul2 hadiah ~ hadiah besday
Kalau hadiah menang contest ke, lucky draw ke
Lain la citer ye
Ini surprise punya! Memang surprise..
Memang tak sangka2 akan dapat hadiah pun
Apa lagi bila bukak dah hadiahnya sangat2 best! :)

Eily aka MamaDhiya!!
Eily wat kite terharu sangat2
Rasa sebak nak nanges pun ada
Huhu..!
Apa2pun, mekaseh banyak2 atas ingatan yang diberikan ni
Kite sangat2 hargainya

Kad birthday, sepasang kain sekali dgn tudung
Cantek!


Rasa cam bersalah sangat2 la Eily... Huhu!
SEBAB INI


Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

:: TQ Nuffnang, TQ Tanjong Golden Villages, TQ Syira..!! ::

Hadiah drp Nuffnang & TGV udah sampey,
Yeeeehaaaa..!! :)
Mode : hepi mepi yennadey! =)


Mama takleh nak amik kat ofis Nuffnang nun
So, Mama mintak tolong member blogger aka member Seratas tolong amikkan
Hehehe... TQ Syira!
Muah2x! :)



Hemmmmm....
Expired 15/05/2011
Mau tengok citer apa ini...?
Any idea? Hehehehe...



Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

27 April 2011

::: Jumpa BLOGGER @ Pasar Malam! :) :::

Ni kali kedua Mama jumpa blogger
Kali pertama dulu jumpa Ibu Imaan09 kat Alamanda
Kali ni jumpa kat Pasar Malam BSP jek, hehehhe..

Masa mula2 tu,
Mama cam perasan kan anak2 nya yg comey2 bagaikan puteri tu
Tapi tak nampak pulak maknya
Sebab yang temankan budak2 tu, ayahnya
Mama tercari2 jugak
Tapi dalam hati maybe akak tak ikut kot
Ayahnya je bawak anak2 jalan2..

Tetibe,
"Nad..!"
Aik, sape pulak la yng panggil tgh2 org ramai kat pasar malam ni?
Paling sebelah, tetibe.....
"Owh, ada maknya! Tadi tak nampak pun!"
Hehehehe....
Kat pasar malam pun jadik, kan ;)

Sape Mama jumpa?
Jeng, jeng, jeng...!

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Maaf ye kak, dapat jumpa kejap je, hehehe
Pulak tu, saya tak perasan!
Muka akak lain sangat dgn yang dalam gambar, haha!
Saya memang susah nak cam orang kak, sori ye...
Comey2 sungguh anak2 Kak Yatie ni
Dah macam Charlie's Angel @ Powerpuff Girls dah, hehe

p/s : sori jugak, saya cilok gmbr akak n famili, hehe

::: WORDLESS WEDNESDAY ~ Alhamdulillah :::


**gmbr from mr google**
saya punya dah buang, tak sempat snap ;))

::: KAMERA BARU! Yeay! TQ Papa! :) :::

Alhamdulillah............ ;)

Mama ada bgtau kan semalam
Yang kami jalan2 ke Shah Alam Seksyen 19
Sebab nak cari barang
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/04/penat-tapi-best-tq-sudi-join-ga-sempoi.html
Hehehehe.....
Yang membuatkan Mama senyum sampai telinga, hikhik!
Thanks Papa, muah2x! =P
Tada......!

Canon PowerShot A2200 IS Digital Camera
14mega pixel kamera ni
Sekali dgn Battery, Charger, Wrist Strap, USB Cable, AV Cable, Manual and software CD-ROM
Pastu free memory card & casingnya skali



Walaupun bukan DSLR
Mama dah cukup hepi mepi gila2 punye la!
Sejak kamera sblm ni dah rosak
Memang amik gmbr guna HP jek
Tapi semalam PapaZakwan merealisasikan impian Mama yg 1 ni
Nak berblog pun dengan hati yang berbunga2 jek, heheheh...
Yeay, bleh bawak gi Cuti2 Malaysia, Jumaat ni! :)

Mama punya kaler itam
Kaler lain dah sold out
Mama tak kira, Mama nak jugak, hehe
Sebab dah la comey, kecik molek, ringan
Paling penting.... murah plak tu! :)
Dan bukan 2nd hand ^_^


Kawan2 rasa brape RM?
(Percaya tak kalau Mama cakap harganya tak sampai RM400? =p)

p/s :
Kalau2 ada kawan2 yg nak cari kamera ikut budget
Bleh la Mama bgtau Mama beli kat mana kamera ni
Memang puas hati






Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

:: Alhamdulillah.. Dapat HADIAH, Yeay! :::

Merangkap hadiah besday gak la, hehe...
Tapi sbnrnya hadiah Mama menang contest dah sampai
Sampai mggu lepas, arini baru dpt publish, huhu!
Mama ada citer kat sini pasal kemenangan tu
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/04/kali-kedua-untuk-april.html


Dapat frame gmbr
Cemana la Nurul pos takde pecah2, huhu!
Sebab bukan guna Poslaju kot...(kurier lain)

Apa2pun, thanks banyak2
Kata orang,
Rezki jangan ditolak, musuh jangan dicari
Tak gitu..?
^____^







Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

26 April 2011

::: Siapa BERTUAH @ Giveaway Sempoi, Yeay! ?? :::


Tadi Mama dah kasik hint
Apa yang sebenarnya Mama buat semalam
Heheheh...
Dah dapt jawapannya?
Ya btul! ~ Shopping ~ Gi Pejabat Pos ~ Check-up Zakwan
Berikut adalah senarai kawan2 yg join
Berserta jawapan2 korang ngan point yg berjaya dikumpul



Mula2 Mama letak jawapannya adalah shopping & check-up Zakwan jek
Kebetulan nak pos barang, tu yang Mama letakkan gi pejabat pos
Sebagai jawapan tambahan

Jadiknya,
Mereka2 inilah yang berjaya kumpul markah tertinggi
Iaitu 4 markah! :)

Aiyu Esa [1]
Zura_habib [2]
Nana [3]
ShidaGhazali [4]
Zue Annaleeya [5]
Fyda_ibrahim [6]
SyUhAdA [7]
eB ezrin [8]


Memandangkan ada 8 orang yg jawab btul
Mama pilih 1 orang di kalangan mereka ini sebagai yg bertuah
Melalui random.org ye
Dan yang bertuah itu adalah.........................

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Tahniah..!!!!!
Zue Annaleeya [5]


Kepada yang tak berjaya mendapat point tertinggi,
Jangan sedih2 ye....
Ada 1 cabutan untuk kawan2 juga

Mama rifQy [1]
Axie04 [2]
Amiey lee [3]
cikmOt [4]
Sha@MamaTina [5]
Farra8979 [6]
Mummy_ayu [7]
Aya Ariel [8]
Pn Zana [9]
~~@alyci@~~ [10]
Cute Mum [11]
nanakimie [12]
Imaan09 [13]
Bionic women [14]
Encik Suami [15]
Norazrani Maamin [16]
~emmie~ [17]
azatiesayang [18]
Ummi sofiyyah [19]
aqishah [20]
MamaYatie [21]
Nida [22]


Mama pilih 1 orang di kalangan mereka ini sebagai yg bertuah
Melalui random.org ye
Dan yang bertuah itu adalah.........................

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Tahniah....!!!!
Cute Mum [11]




Syok jugak ek buat teka2 camni, heheh
Nak lagi....?
Tunggguuuuuu...
Masih ada hadiah lagi utk mereka2 yang sangat cekal! :)



Siapa BERTUAH? : MamaZakwan's Birthday Giveaway


MamaZakwan's Birthday Giveaway
Siapa yang Bertuah...?
Harap2 semua dapat menerima keputusannya

Kalau boleh memang Mama nak kasi hadiah kat sume
Tapi apakan daya, huhu!

Ok, meh kite tgk sape yang bertuah
3 orang ni Mama pilih melalui random.org ye
Dan mereka adalah................

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*




Tahniah!!!!!
Nanti kasik details kat sini ek
nadyaewani@gmail.com


Ok, sekarang...
Untuk bab2 kreatif metif ni...

Rata2, kawan2 semua buat entry kreatif
Memang sume entry buat Mama senyum sorg2
Hadiahnya pun macam2
Kalau la ada 63 org kawan2 ni betul2 kasik Mama hadiah
Maknanya Mama dapat 63 buah hadiah yg best2
Kalah Zakwan, haha!
Thanks semua! Sangat2 menghargainya! Serius! :)

Ok, ok.... Berbalik pada GA ni
Cemana Mama nak pilih yang bertuah dari segi kekreatifan ni?
Kalau dah sume2 pun buat entry kreatif?
Memang susah nak pilih!

Last2 Mama pikir,
Memandangkan semua entry pun kreatif2 belaka
Jadiknya, Mama akan pilih 3 orang
Berdasarkan hadiah2 yang diorg 'nak bagi'
Actually semua2 pun best2 n gempak2 belaka
Mama suka je kalau dapat betul2, haha!!! =)
Tapi memandangkan Mama terpaksa memilih
So, jangan amik hati ye andaikata Mama tak pilih korang...
GA ni pun just suka2 jek, kan..
Dan mereka yang Mama pilih itu adalah....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Tahniah!!!!!

Nanti kasik details kat sini ek
nadyaewani@gmail.com



Pada kawan2 yang join tapi tak berjaya
Mama ucapkan terima kasih banyak2
Sokongan kalian sangat2 Mama hargai
Maaf jika ada salah dan silap ye..! :)
Muah2x!!

Besday Mama, tapi kawan2 pulak yg dpt hadiah
Memang sangat2 bertuah.. ^_^


p/s :
~ Pada yang menang, bg address sblm 29hb ek! TQ
~ Hadiah2 Mama akan pos lepas Mama gi Cuti2 Malaysia tau!





Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

::: PENAT ~ Tapi BEST! TQ Sudi Join GA Sempoi :) :::



Alhamdulillah
Giveaway Sempoi, Yeay! smlm
Dapat sambutan yang agak menggalakkan
Walaupun tak ramai tapi Mama tetap bersyukur
Maybe sebab tak inform awal2 kot
Tu sebab tak berapa ramai
At least, kalu inform awal2 kawan2 bleh bersedia, kan?
Hehehehee
Apa2pun, thanks kawan2 yang sudi join! :)

Semalam memang hari yg memenatkan!
Walaupun penat tapi memang rasa happy

Actually smlm Papa cuti
Sempena Memperingati Hari Penubuhan Company Papa
Sepatutnya 24hb (Ahad)
Tapi dibawakkan cuti tu ke hari Isnin
Hebatkan? Siap ada cuti sempena hari penubuhan syarikat lagi!

So, memandangkan hari Sabtu Papa ada kursus
Dan Ahad pulak memang hari santai sedunia
Papa pun janjilah nak bawak gi jenjalan meronggeng semalam, hehehe

Kul 9pg dah kluar, balik umah ptg kul 5
Dah macam org gi keje ofis dah kekdahnya, haha!
9 to 5! =p

1st, kami gi sarapan dulu kat Alam Megah
Pastu baru gerak ke lokasi utama, hehe
Syok je SHOPPING2 @ AEON Jusco Bukit Tinggi
Sebab lengang gilos! :)
Tapi takde sale pun, huhu! (selamat duit, haha!)
Ada gak la membeli belah sket, hehe..
Takde la pulang dgn tangan kosong jek
Tu pun barang2 yang mmg dah siap2 disenaraikan dari umah
Kalau tak, sure abes ke menda2 yg tak sepatutnya, haha!
Naseb baik dalam AEON Jusco ni ada PEJABAT POS
Dapat la jugak Mama pos bungkusan customer ;)

Dari kul 10 smpi kul 2 bertapa dalam AEON Jusco tu
Kami teruskan perjalanan ke Banting pulak
Untuk apa?
Gi Klinik Kesihatan Telok Datok utk CHECK-UP ZAKWAN
Sejak Zakwan lahir mmg check-up kat sana
So, lepas pindah BSP, Mama malas la nak tukar2 klinik
Gi je la ke sana, huhu!

Dok kat klinik tu sangatlah sekejap
Dalam setengah jam jek
Pastu patah balik ke Shah Alam Seksyen 19
Mama request kat Papa barang ni, haha!
As birthday present, kuikuikui.... =P
Apa dia? Nanti Mama citer ek!

Lepas dah jumpa barangnya
Kami balik umah
Masa tu dah ujan lebat gilos2 ya amat!!
Sangat2 lebat!
Alhamdulillah selamat sampai
Papa siap tapau pisang goreng lagik, hehe

Hoho, perjalanan kami belum tamat! ;)
Lepas Maghrib kami ke Putrajaya pulak
Gi jumpa Aunty Wawa kejap
Pastu gi makan kat restoran Arab yang Mama suka tu
Aunty Wawa belanja kunun2 celebrate besday, haha!
Alhamdulillah, Aunty Wawa dah jumpa umah sewa ;)

Lepas dah menjalani 1 hari yang sangat full
Bila nak tido baru la rasa sangat nikmatnya dapat berbaring, huhu!
^___^



So, kengkawan...
Dah dapat hint2 bagi jawapan Giveaway Sempoi Mama semalam?
Hehehehhe
Meh tengok sapa yang kena.....! :)

(cuba check jawapan kawan2, btul tak dgn apa yg Mama listkan ni? kalau salah, inform k!)

So, sape yang berjaya?
Tunggu........................................! ;)


Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

SENARAI PESERTA : MamaZakwan's Birthday Giveaway

Salam
Selamat Pagi! :)


Berikut adalah senarai kawan2 Mama yang sudi join
MamaZakwan's Birthday Giveaway

Check ye! Kalu takde namanya, bgtau!

AkmaFaizal [1]

Sha@MamaTina [2]

SyUhAdA [3]

Sarah Alia Shahrim [4]

umialya [5]

nadiah [6]

sue aka umiakif [7]

nanakimie [8]

Nisa'Azman [9]

Aiyu Esa [10]

Azie [11]

Fieda [12]

eima [13]

Amiey Lee [14]

Aya Ariel [15]

Nana [16]

Bionic Women [17]

Asyifa [18]

CuteMum [19]

zuneta [20]

syawalsimpsons [21]

Nazrul [22]

Fadzillah Kamarudin [23]

♥♥azatiesayang ♥♥ [24]

MaMa CyDa [25]

Mama Zharfan [26]

eb ezrin2 [27]

Lulu Caldina [28]

nurie [29]

~emmie~ [30]

QisAina_Kreatif [31]

Mrs K aka Ibu Hadif [32]

mariah_smile [33]

my shaizhar blog contest [34]

fyda_ibrahim [35]

cempakakuning [36]

ⓕⓐⓡⓐⓗ [37]

adyshariz [38]

hezrina83 [39]

The Giveawaystuff [40]

Ms sunsweetz [41]

cikbintang [42]

Joel Leslie [43]

aNiM [44]

Azariah Kamis [45]

♥CHaRa♥ [46]

BabyRayyan [47]

Pn. Zana [48]

~dYaHaHa~ [49]

zura_habib [50]

deqlis [51]

mummy haza [52]

Nida [53]

nEa FleriDa / nIL [54]

ct N honey[55]

our little princess : Almira [56]

cikpuanhady [57]

Mama Balqis [58]

~~ @lyci@ ~~ [59]

Norazrani Maamin [60]

mummy_ayu [61]

NOOR FATIN [62]

mamarifqy [63]


Tunggu keputusannya jap lagi ye...

p/s : Thanks sume yg sudi join! :)


Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...