02 Disember 2011

Zakwan : Mama, Wawan JATUH BESKAL!

Ni kejadian Isnin lepas
Masa cuti Awal Muharram
Petang2 sket
Kami bawak Zakwan gi taman menan
Dia naik beskal
MamaZakwan & PapaZakwan jalan kaki jek
Dapat gak exercise
Almaklum, kan ke kene byk berjalan ;)


Lagi sket nak sampai taman
Bleh plak la Zakwan jatuh beskal
Naseb baik kat atas rumput tepi jalan tu
Kalau atas jalan....
Tak dpt MamaZakwan rasa pedihnya bergesel ngan batu2 jalan tar tu, huhu!

Tu la...
Bawak beskal mata ke lain kekdahnya
Tu yang jadik gitu tu, hehe
Tapi Zakwan KUAT!
Takde la sampai nanges2 bagai... ;)


PapaZakwan tolong la Zakwan
Sebelum2 ni
PapaZakwan cakap
Kalu Zakwan jatuh dia tak tolong pun
Biar Zakwan bangun sendrik

Tapi memandangkan ni 1st time
MamaZakwan ikut skali ke taman
1st time jugak MamaZakwan tgk Zakwan jatuh beskal
Tu yang agak kalut sket
Sampai suruh PapaZakwan tolong Zakwan bangun



Ni dia budak eksen bawak beskal..
Laju kemain!
Siap buat drift tu..!
Tapi brek tak reti guna
Tahan dengan kaki jek, hehe...


Tah brape kali dia round taman menan ni
Laju2 plak tu
MamaZakwan plak yg seriau nengoknya
Tapi sbb Zakwan boy
Kena la tahan sket rase gusar+risau+takut tu, huhu!
Baru bleh jadik anak laki!
Heheheehe....


Tengok!
Kemain laju lagi dia bawak beskal!
Tinggalkan Mama nya yang jalan pun dah tak larat!
Haha!

7 comments:

eima berkata...

byk2 kan berjalan tau nad... insyaalllah nanti senang bersalin ...
byk2 pi window shopping gak....

Salina@IbuAqil berkata...

Alolololo dik, siannya dia..
X per hero kan..
P/s: Dik! Jersi si papa cun lah!! ;)

syawalsimpsons berkata...

wawan kuat tu...terbaeekkk wawan

Pretty Ryna berkata...

alalala...cian.....

mamalieyna berkata...

takpe wawan hero kan..^_^

arif belum ada beskal besar camni, tnggu besday 3 tahun baru nak beli, cian die..hee~

ADEEYA berkata...

Boy mana boleh nangis kan wawan kan. Hilang lah macho. HAHA ! ;D

*∽ IZAN ∽* berkata...

uikss.. suspen je memula baca tajuk.. ingatkan mama zakwan.. 2-3 kali gak le ulang uhuhuh

tak pee bak kata mail, tak calar tak jantan laa.. ekekekek

Mama Zakwan take care okehh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...