21 Disember 2011

Wordless Wednesday [1] : Zakwan Pun NAK JUGAK... ^_^



Sebab takmo Zakwan jeles2 kat baby
Nenek Zakwan buatkan jugak tilam kecik cam baby punye
Khas utk Zakwan
Suka bebeno la dia...!

TQ Nenek! :)


9 comments:

mamalieyna berkata...

comelnye...alaa arifnye mamanye tak buat..kalau dpt cam zakwan ni sure suka dia..mickey mouse lak tu..hee~

nnti kalau daya nak terjah nagoya lgi laa, cantik pulak gambar mickey camni..hee~

Falsya berkata...

amboi..muke ada senyum la..hehe..

mummy_ayu berkata...

oo...Abg Long pun nak jugak yer..standard la tu..

eT berkata...

nnti share ngan baby tido sesama...hehe

sue zainun berkata...

wahaha seronok la zakwan ye..hihi

~diAhOntHeblOg~ berkata...

hee..cian die..tp xpe nnt adik da kua..mesti die pon syg adik..xde jeles2..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

wah bestnya zakwan pun dapat tilam baru..
cantik tilam zakwan mickey mouse..

mekchu berkata...

eeee... dia pun dapat.. nnti dah dpt adik letih la semua barang pun dia yang punya.. hehe

MamaYatie berkata...

waah..zakwan pun dapat...hihi
elok gak tu, takut nnt dia menjeleskan diri bila baby duk tilam baru...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...