19 Disember 2011

SHOUTMIX | Kawan2 Dah Tau Ke...?

ShoutMix akan berentikan servis percuma nya
Berkuatkuasa Januari 2012
Kalu still nak guna, kena la upgrade servis
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/12/shoutmix-free-service-has-to-stop.html


MamaZakwan ada share cara2 nak remove akaun ShoutMix kita
Memang boleh remove ShoutMix dr gadget blog kita
Tapi konfem ke akaun kita pun di'remove' jugak?
So, kalau tak tau, MamaZakwan ada kongsikan KAT SINI

Tapi tak pasti la betul ke idak
Sebab MamaZakwan guna kekdah cuba jaya
^___~

Harap2 dapat membantu
Dan if ada salah silap kat mana2
Harap dapat la betulkan MamaZakwan jugak




Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

5 comments:

Alycia berkata...

ohh xtau pun.. tq for sharing this ;)

eB ezrin berkata...

lps kena hack, trus x pakai dh. hu3

sue zainun berkata...

eh yeke...adeiii kalo kena bayar malas ar nak pakai rasanya..hurmmm awat diorg wat camtu ek..

mamalieyna berkata...

thanks..mmg dh tak guna, tp tulah, rasanya belum close account..

amiey lee berkata...

yk wat lagi ni..baru nak wat..tq so much nad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...