17 Disember 2011

ShoutMix | FREE SERVICE HAS TO STOP!

Tadi jenjalan kat blog Kak Zue
Sebab tertarik dgn entry ini :
http://zue-oklatu.blogspot.com/2011/12/shoutmix-hentikan-servis-percuma.htm
Biar betik!


MamaZakwan pun sesaje la belek2 ShoutBox kat blog
Ternampak la IMPORTANT NOTICE cam kat bawah ni :


MamaZakwan try klik
Dan betul la..!
ShoutMix akan berentikan servis percuma nya
Berkuatkuasa Januari 2012
Kalu still nak guna, kena la upgrade servis


MamaZakwan tertanya2 jugak
Andaikata la taknak pakai ShoutMix dah pasni
Sebab takut sampai2 bil dr ShoutMix karang...
Kita perlu delete je ke gadget ni dr layout blog kita?

Memang la kat blog dah takde ShoutMix box tu
Tapi account kita still available dgn ShoutMix kan?

So, cemane...?
Kena cari jalan penyelesaian ni...
Hemmmmm...



Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

1 comments:

MamaYatie berkata...

tq nad for the info & tutor..
alahai..nak kena godek hak lain plak la ni...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...