16 Disember 2011

PapaZakwan : Zakwan.. SORRY! Papa, TAK SENGAJA..

Hahahahha...!
Aiyok! Zakwan dah nanges!
Tu la Papa....
Kaco Zakwan lagi, heheheeh...

Zakwan dah siapkan jigsaw puzzle Mc Queen dia tu
Secara tibe2, PapaZakwan terlanggar
Hancur le balik.....
Tu yang buat Zakwan nanges bagai nak rak
Hahahaaha...!
MamaZakwan nengok Zakwan pun cam ksian
Tapi dalam ati cam nak gelak
Hikhikhik ^_~

Penat dah tu PapaZakwan pujuk =P

Nampak tak sebutir air mata Zakwan? Hehe...

Terpaksa la Zakwan susun & pasang balik ;)

Masam jek muka Zakwan petang tu, hehe...
Terpaksa la PapaZakwan pujuk2 bawak naik moto
^_^

8 comments:

lia berkata...

sedey lak aku tgk muka Zakuan dgn sisa airmata tu hu3

Em's Family berkata...

kalau ikut pocoyo, the second time kite buat lagi bagus hasilnyer.. lagi cepat.. zakwan jangan sedih2 ok

ADEEYA berkata...

Alolo siannyee :/ huhu penat kot buat sekali dah siap kena langgar mau tak menangis hihi

CaDLyNN berkata...

ala siannye zakwan...siap nanges2 lagi

Ely Hasrul berkata...

ala siannye... sedih aje muka dia haha

~diAhOntHeblOg~ berkata...

haha..tiut anak bapak..

mamalieyna berkata...

ciannye..sedey2 nengoknye..tp rasa nak gelak pun ada kan tgk kelaku anak ni kdg2..hee~

Zue AnnaLeeya berkata...

zakwan mcm airel la...
klu akak atau somi terlanggar ape yg disusun atau aper yg dia buat, konpem akan melenting marah....
pastuh majuk dan nangis....
hehehehe..... nak gelak pon ader kan????

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...