21 Disember 2011

Papa Dia Ada SMARTPHONE...Papa Zakwan??

PapaZakwan nan ado, huhu!
So, Zakwan tengok je la...

Kawan Zakwan (Aleya Sofea) yang sangat terer godek2 hp papanya ;)


Adoiyai bebudak sekarang...
Kalu kasik gadget2 camni
Diorg lagi terer dari mak paknya, huhu!

Zakwan..?
Takpela....
Zakwan tgk je la kawan2 lain guna
Mak pak Zakwan ni tak mampu nak kasik, huhu!
Tunggu la kalu MamaZakwan ada dpt free menang contest ke, hehe....

8 comments:

Imaan09 berkata...

xpa nad.. aritu ada mesyuarat taska.. org tu ckp, menda2 ni bukan elok pun utk kanak2..tambah y kecik2 (esp bawah 2 tahun..) sbb akan improve pick-up je, tp timbul masalah lain : sosial, radiasi..

~diAhOntHeblOg~ berkata...

xpe2..kalo auntie diah dpt lucky draw ipad2 annual dinner nnt auntie kasik zakwan ye..hahahah

Salina@IbuAqil berkata...

Amin!! Amin!! Ada rezekinya nanti.. :D

Nana berkata...

budak2 zaman skang ni mmg sanggih..
damia baru dapat ipad 2 ari
dah pandai dah xyah ajar
sendiri dia je nak masuk game dia carik mcm mana

eT berkata...

betui sangat...budak skang lg xpert tau mende2 camni...kalah mak pak..huhu

MamaYatie berkata...

bab gadjet budak2 lg advance dr adult..si along dah bape kali tanya, bila mama nak beli ipad..sob3x..ingat mama dia ni chop duit ka...

Nadiah Sidek berkata...

budak-budak zaman sekarang ni memang. cepat mahir pakai gadget. kita yang terkial-kial :p

syawalsimpsons berkata...

x pe nad..budak sekarang ni terrer bukan main..sue pon pandai guna HP..N ada HP sendirik pon time umo 18...start nak masuk belajar blk....mmmmm....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...