19 Disember 2011

Movie Mania LUCKY WINNERS! Yeay! ;)

Awal bulan aritu dah daftar kat FB Dutch Lady
Amik tarikh 18/12/11 (semalam) nak tgk kat AEON Bukit Tinggi
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/11/dutch-lady-kasi-tiket-free-cepat2.html

Ari Sabtu baru2 ni
Dapat surat dari Dutch Lady
Yang MamaZakwan terpilih utk sama2 tgk Alvin & The Chipmunk tu




Punya la semangat MamaZakwan nak bawak Zakwan pi tgk tv besar
Alih2........
Tak jadik pegi, huhu!
Sedih rase hati ini, isk, isk...
Sebab ada kenduri kawen sepupu PapaZakwan
Kat Puchong Perdana
Kat tentatif program, tgk wayang nya kul 11
Cam tak sempat jek nak pi terjah kenduri kawen tu
Huhu...!
Kebetulan plak, pagi semalam Zakwan bangun lambat!
PapaZakwan cakap cam tak sempat jek nak kejar kul 9 tu

Takpela...
Naseb baik takde kena pape bayaran
Takde la ralat sangat2 kot
Cuma ralat sket jek sbb tak penah2 join event2 cam ni
Bila dah ada peluang...
Tak berkesempatan jugak, huhu!
Takpe, takde rezki
Kita cuba lenkali ^_^

7 comments:

mama tisya berkata...

xpe..leh bw je zakwan tgk tp kena byr ler..hehehe..tk sbr nk pegi sabtu ni

♥cikmOt♥ berkata...

tak per nad...nanti ada rezeki lain plak..nak wat camner kan...

amiey lee berkata...

itula kan nad..
ari tu kta mannhg preview screening tapi memang tak dpt nak g tgk.. sbb hubby keje n balik kul 9..preview alvin n hipmunk tu plak kat subang memang tk smpat la..

tapi mlm tadi hubby tunaikan janji bawak kami anak ebranak g tgk alvin..ok la citer dia.. bosan sikit hahaha

lia berkata...

korg cmner wat ley b'tuah dapat tiket2 free ni ek? bg tips skit he3

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

JUE PUN DAPAT tapi 24hb nie..

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ berkata...

nad kita pun dapat surat dr DL ni..kita print dah tp surat ni baru ari ni cek kat peti pos hehehe..surat ni xde apa2 kan just nk bagtau kita dapat tiket je kan..

MamaYatie berkata...

bestnya...akak tak dpt..huhu

takper la nad..may be next time rezeki zakwan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...