06 Disember 2011

::: Jumpa BLOGGER @ Alamanda ^_^ :::

Sebelum tggu Ombak Rindu start kul 9.30 mlm tu
PapaZakwan ajak MamaZakwan n Zakwan dok lepak2 jap
Kat lobi tgh Alamanda tu
Kebetulan masa tu ada event dr Sustagen
Memang ramai btul umat manusia!

Kami dok kat tmpt air pancut tu jek
Baru nak duduk
Tetibe ada orang tegur
'Nad ek?'
MamaZakwan ye kan aje la
Rupa2nya yang tegur tu......... SUE~SyawalSimpsons!!!! :)


Sori la Sue
Kita tak cam la muka Sue
Kalau ada Syawal maybe kenal kot, heehheh...
Jangan mare ye.... ^_^
Macam masa jumpa CuteMum aritu
Sebab MamaZakwan cam Dania & Daddy Dania dulu
Kalu tak, memang tak perasan la CuteMum kot, hehe...


Utk pengetahuan kengkawan
MamaZakwan ni memang susah nak igt rupe org
Sori le sesangat, huhu!
Kengkadang tu malu jugak
Tapi apa nak buat
Kalu tak tanya, nanti MamaZakwan yang tak kenal, ye dak?
Hehehehehe...
^__^


Lagi 1...
Mana le nak cam
Kalu dalam gmbr lain, bila face to face lain
Heheehhe..
Macam Sue ~ SyawalSimpsons ni
Dalam gambar nampak lain
Bila depan2 mata dah macam retiss dah kekdahnya
Hahahah!!!
Mana nak kenal! =P






Apa2pun,
Thanks ek Sue
Sebab sudi tegur, hehehe...
^_^
Kengkawan yang lain
Kalu nampak MamaZakwan, jangan la malu2 tegur jugak ek!
Hehehehe...


p/s :
CuteMum & Sue cakap...
PapaZakwan lagi peramah dr MamaZakwan

Hehehehe...
Memang pun!
Dah macam PapaZakwan plak yg blogger! ;)
Hikhikhik...!



Maaf kalau ada salah & silap ye! ;)



Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

7 comments:

MamaYatie berkata...

rezeki Nad yer selalu terserempak ngan kawan2 blogger.. :)

Cute MuM berkata...

tuelah..
papazakwan kalo jadi blogger mesti femes.. huhu..

Dalila Hamid berkata...

mesti best kan terserempak kawan2 bloger... hhe

syawalsimpsons berkata...

tau x pe...papa zakwan mmg ramah./...mmg macam dier pulak blogger...dier pon tau kalo tak kenai tego tu mesti blogger kan....

~diAhOntHeblOg~ berkata...

heee...kite lak sesengih sorg baca..haha

lia berkata...

untung jadi blogger.. x langsung bertambah kawan kan...

mamalieyna berkata...

hikhik..terkejut tetiba ditegur eh..setakat ni, pernh skali je..teeeeer jumpa blogger..mmg surprise je + tak reti nak ramah tamah..^_^

yala papazakwan lg nmpk ramah kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...