16 Disember 2011

::: DAH Bersalin..? :::

Semalam seharian MamaZakwan tak online
LANGSUNG!

Ada yang ingat MamaZakwan dah BERSALIN ke?
Hehehehhe....
Almaklum, dah 39 minggu :)



OooO..
Blum, blum, blum...
Baby masih syok main gerak2 kt dlm perut ni lagi
Hehehe...

Semalam ada sebab nape tak online seharian
Meksis ni wat hal! Ngengade...
Bukan nak bgtau awal2
Tau2... line dah tak clear... Cess!


p/s :
Alemak, lagi seminggu!! (23/12/2011)
Moga dipermudahkan.........



Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

7 comments:

amiey lee berkata...

heee kta plak counting besday kita hahahaha

mamalieyna berkata...

huhu~ baby kita syok dok dalam perut kan..hee~ takpe sabar2x..Insyaallah dipermudahkan Amin...

Sidratul Muntaha berkata...

insyaa Allah Nad..
semoga dipermudahkan...

~diAhOntHeblOg~ berkata...

amin2..mudah2an..take care!

Nana berkata...

aduh kita plak nebes nad hehe
xpe2 kita doakan terbaik ye
mudahan selamat semenye
amin2

*∽ IZAN ∽* berkata...

alamakk.. lagi seminggu je ekk..?
Nas register bersalin kat mane ni..?

K.Izan register kat Putrajaya sbb dah 2 kali bersalin kat situ. tapi lately baca forum rupanya Putrajaya dah perkenal FPP (Full payment patient) yg menyebabkan HP tu penuh sokmo... alamakk.. suspen plakkkk

ADEEYA berkata...

Semoga segalanyaa dipermudahkan ye mamazakwan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...