14 Disember 2011

BENDA PALING BEST | Masa Preggy Kali Ni ^_~

Takmo la citer menda2 yang tak best, huhu!
Cam...
Morning sickness yang teruuuuukkk banget masa awal2 preknen dulu
Dengan...
Kaki kena air panas... huhu!
Tak best, tak best!

MamaZakwan nak citer 1 benda
Benda yg bagi MamaZakwan sangat best masa preknen kali ni
Hehhehehe...


Kalu nak dibandingkan dengan masa sebelum preknen
Memang sangat2 berbeza
Apatah lagi masa preknen kan Zakwan dulu
Memang tak merasa saat2 best yang 1 ni
Hehehehe...
Apa dia ek agak2 nya?


Benda paling best adalah........
Kulit muka tak bermasalah langsung
Walaupun tak guna pencuci muka!


Best sesangat MamaZakwan rasa, hehe
Sepanjang preknen kali ni
Ada la dalam seminggu tu sekali jek cuci muka
Kengkadang tu terasa cam malas jek
Langsung tak cuci!
Alhamdulillah...
Kulit muka nampak lagi OK la plak

Kalu idak tu...
Tiap2 ari tak penah miss nak cuci muka
Kalau pantang lupa nak cuci jek
Mula la tergaru2 kulit muka ni
Pastu dah tumbuh jerawat
Tak suka..!



Harap2nya biarlah berterusan camni
Sampai lepas bersalin, hehehe...
Takpun,
Biarlah sikap malas nak cuci muka tu
Ilang sebaik lepas bersalin ^_~

Mana tau
Lepas bersalin karang
Jerawat & gatal2 jadik balik plak
Tak ke haru nanti!
Huhu...!






Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

9 comments:

farra8979 berkata...

wah, tak cuci pun comei... aura baby tu. hihihi...

lia berkata...

haaaaa..... ni gegurl nih.... he3...

*∽ IZAN ∽* berkata...

berseri seri muka mama sebab preggy anak pompuan ekkk ! eheheheheheh

9 hari lagi Nad..? uhuhuhuh.. suspennn!!! Tapi tak sabar nak tengok muka baby yg nyorok 9 bulan dalam perut kannn.

K.izan pun jauh di sudut hati kata tak sampai 20 hari dah nihh... uhuhuhuh.. memang suspennn!!!

amiey lee berkata...

nad betulla..masa first preggie dulu kulit mukaemy teruk..tapi masa second cantik plak hahaha

p/s; nad jagn sedeh2 tau bukan salah nad... bukan rezeki emy tu... ari ni nak pos fm nad and keychain johor sekali

syawalsimpsons berkata...

satu kebaikan tu...muka elok

Alycia berkata...

cantik berseri2 ..

Nigina berkata...

wahhh kelas gitu... bestnya.. patutlah nampak berseri seri nad ni.... hehehehhe

ADEEYA berkata...

Hihihi :D baby ada aura power kasi mama dia cantik je hhe! :D

mama_umar_maryam berkata...

wahh best dpt kelebihan tang kulit licin nih..yup,moge2 kekal la hendaknye ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...