08 Disember 2011

::: AIRASIA Promo | BERJAYA Tak? :::

Kat FB, kat blog
Sume org dok citer pasal AirAsia promo ni
MamaZakwan teringin gak
Sebab cambest jek tgk Nana IbuDamia ngan Aunty Wawa
Dapat harga tiket tak lebih RM40 sorang utk pegi dan balik
Ke destinasi memasing
Huhu, best, best!


Bleh book smpi 11 Dec 211
Klik je kat iklan atas ni pd sesape nak try ;)


MamaZakwan ada gak hint2 kat PapaZakwan
Takmo book jugak ke?
PapaZakwan cakap,
Nanti la... Baby tak kluar pun lagi ni
Ok la.....Bleh diterima ;)
Tunggu sat2 nanti jek

Tapi MamaZakwan ingat
Tahun depan nak ajak PapaZakwan pi jenjalan Cuti2 Malaysia
Naek kete la
Hehehe...
Teringin bebeno nak gi Penang, Melaka ngan Taiping
Taktau nape
Harap2 impian terlaksana, huhu!
^_~

p/s : Rindu giler kat Taiping!!!!




Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

5 comments:

mamalieyna berkata...

tahun depan la jenjalan eh, meriah sket, family dh jd 4..lalala..tak sabar la nad..hee~

hajar berkata...

salam mamazakwan...

dari tadi xberjaya nak tembusi wb asia....rasa mcm nak ke langkawi :)


ok semoga selamat melahirkan bby yang sihat :)

eB ezrin berkata...

me laks kena tunggu sehat skit :)

amiey lee berkata...

hee nad... tgu next promo la kan..heee

tadi cek lagi masih ada pegi langkawi 10sen... bulan sembilan..
kekekek saja je tgk2 hrga dh tau hubby tak kasi book sbb dekat ngan raya..duit raya byk nak pakai..

p/s; mlm ni ada air asia annual dinner kt tmpat amiey..siap tema 10 wow la.. 10 awesome la... heee

@e_da berkata...

huhu akak lak tak beli pun nad.. plan nak pregnant balik thn depan.. kalau pregnant akak kena duk diam takleh jalan2... huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...