13 Disember 2011

Ada Apa Dengan PROSPERITY BURGER? Nyum2 Yummy! :)

Tiap2 tahun memang takkan lepaskan peluang!
Alhamdulillah
Kali ni dapat gak merasa sebelum bersalin, hehe



Makan lunch masa jenjalan kat Alamanda ;)
Uii, pedas lada hitamnya terasa sampai skrg
Memang sodap!
Hehehe...
Tapi dah dpt rase sekali
Takde la plak MamaZakwan terasa nak makan lagi
(Melainkan kalu PapaZakwan nak blanje lagi la, hehehe...)


Biase amik 1 set (large), pastu tambah 1 burger ala carte
Nak jimat punya pasal...
Air kongsi jek, baru romentik ^_~
(Padahal nak save budget, wakaka!=P)

Dengan anak bujang tersayang ;)
Kalu ajak bergambo sesama...
Susah bebeno nak kasi kerjasama skarang ni
Huhu..!

Mana nak bagi kerjasama
Kalu dah ingat nak main jek..!

8 comments:

syawalsimpsons berkata...

best3...jamak sebelom bersalin kan...

wan nurul hezrina berkata...

makan mama wawan...makan lagi..hehe pasnie dah kena pantang..nurulpun last week g mamam itu prosperity=)

@e_da berkata...

makan nad nanti pantang dah takleh rasa.. hiihih

::NureeN:: berkata...

baru mkn jugak weekend lepas.. sedap kan.. rasa x cukup plak mkn mlm tue sbb suap asben skali hehee

*∽ IZAN ∽* berkata...

ha ha ha..!! seb baik sempat mentekedaghah Prosperity burger sebelum bersalin!! K.Izan pun dah 2 kali terjahhh..! ekekekke

Hai Nad.. larat lagi ke berjalan..?
Aduh.. K.Izan nak jalan pun rasa tak laratt..sakit pingganggg. ikut due ada 20 ari lagi nihh.. rasa macam dah nak bersalin je rasa maklum le umur dah tak berapa muda uhuhh

K.Izan pun dok usha blog Nad je nih.. kalau Nad dah bersalin alamat turn k.izan pun dah dekat sangatt.. !! suspenn suspenn!! uhuhuhuh

MamaYatie berkata...

prosperity punya pasal sanggup buat mcdelivery last week..kekeee...

kami pun selalu pakai kaedah tu, order set & ala carte..save! lagipun budak2 tak minum sngt air gas tu..

amiey lee berkata...

wahh sedappp baru aja melantak lunh hour tadi heeee

mummy_ayu berkata...

lum pekena lagi..busy pindah rumah ..
penats sgt....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...