16 Disember 2011

6 HARI LAGI...Bersama Selamanya Utk 5 TAHUN ^_^

Bulan Disember ni mmg BULAN MENGHITUNG HARI la...
Huhu..!

23/12/11 ~ Due bersalin (Lagi 7 hari!!)

Asek citer pasal menghitung hari nak bersalin jek
Lupa plak ada lagi 1 tarikh yang harus diingati jugak bulan ni
Iaitu :
22/12/11 ~ Wedding Anniversary (Lagi 6 hari!!)



Yang ke 5 TAHUN!!
Cepatnya masa berlalu, huhu!
Anak pun dah nak masuk 2 orang
Alhamdulillah....


Tahun2 sebelum ni ada gak la bg adiah
Ataupun paling tidak pun gi celebrate
Tapi tahun ni......
'Sori bang.. Takde hadiah & tak sempat nak plan celebrate kat mana2..'
=(

Apa2pun
Moga kehadiran baby ni nanti
Adalah hadiah ulang tahun perkahwinan paling bermakna
Untuk kita....
^_^



p/s :
Papa, kurus nya Papa masa kawen dolu2 haha! :P






Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

8 comments:

lia berkata...

seyes la nad, papa Zakuan kuruih masa kawen he3...

ehhh silap2 ko b'salin masa anniversary, so sweet....

syawalsimpsons berkata...

hadiah yang nad kasi tahun ni kat papazakwan mmg sangat bermakna

mekchu berkata...

baby, baby keluar 22.12 la ehh.. bleh celebrate sama2 dgn annivesary mama&papa :)

aEn+aReaL=Ryan berkata...

dekat2 lak tarikh nyer..kalau baby kuar ngam2 anniversary..lagi syok kn..hihi.

amiey lee berkata...

hadiah paling bermakna bila baby keluar

wan nurul hezrina berkata...

thun nie bby lahir plakkk..hadiah yg besh sgt..bukn snang nk dpt..hikhik

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

btol2 tu hadiah yg paling bermakna apabila baby lahir, lg cantik kalau baby lahir sama tarikh ngan tarikh anniversary..:)

Em's Family berkata...

nad, happy anniversary, semoga bahagia ke anak cucu.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...