22 Disember 2011

221206~221211 | 5th WEDDING Anniversary

Selamat Menyambut Ulangtahun Perkahwinan
Yang ke-5!
^_^


Moga kita sabar menempuh segala dugaan dalam berumahtangga
Moga terus dilimpahkan rezeki dan keberkatan dalam perkahwinan
Moga saling menyayangi dan bertolak ansur sesama kita
Moga terus berbahagia hingga ke dalam syurga...

221206 - Majlis Nikah

231206 - Resepsi

241206 - Majlis Bertandang


Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku
Tuhan aku tahu banyak dosa ku
Hanya ingat Kamu kala duka ku
Namun hanya Kamu yang mampu membuka
Pintu hatinya untuk cintaku...



Abang,
Takde hadiah @ plan celebrate kat mana2 utk tahun ni
Sori sesangat, bang...
Ayang tengah nak cari ketenangan
Sebelum bertarung nyawa utk melahirkan cahaya mata ke-2 kita
Baby ni nantilah hadiah perkahwinan kita
Yang paling bermakna utk tahun ni
;)

18 comments:

MRS. K berkata...

hepy aniversary nad!

happy always ya

Alycia berkata...

hepy anniversary to both of u nad..

~diAhOntHeblOg~ berkata...

Happy Anniversary to both of u..
May this year will be the happiest year ever...plus your new born baby..insyaAllah..

Gieyana berkata...

Hepi anniversary for both of you..May Allah SWT bless this wonderful relationship always + happily ever after...:D

eB ezrin berkata...

hepi anniversary yer :)
me sok :)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Happy 5th anniversary..
hadiah yg paling bermakna sgt tu..
itula pengerat kasih syg suami isteri..
moga kekal bahagia selamanya!

kekucingkatz berkata...

Selamat ulangtahun kpd Nad ngan Boss....tunggu baby baru plak utk Tida godek... :)

Sidratul Muntaha berkata...

sweet!
nad,semoga ko selamat beranak nnti.
nnti klu ko pantang bgthu la.
tu pun klu blik klang,akak singgah la.
ahahha

ch@ berkata...

Selamat Ulangtahun Perkahwinan kakNad. dah jmpa dua org sama tarikh nikah. Hehehe.

Semoga ikatan yg dibina terus utuh sehingga ke akhir hayat, gembira utk kakNad.

Tu baby nak kuar, hadiah paling bermakna sekali. satu keluarga boleh dapat. TAHNiAH kakNad.

ytekecik berkata...

Sama la kite.ogos lalu saya selmat brslin baby ke dua. baby ni hadiah sempena bfday saya , bfday hubby dan anversry kmi y ke3.Alhmdulillah dapat hadiah yang paling bermakna..

Kami doakan semoga kak nad n baby semuanyer selamat,,Insyallah

*∽ IZAN ∽* berkata...

Happy anivrsarry Nad. Moga terus di limpahi kebahagiaan hingga ke hujung nyawa. betul tu,hadiah paling beharga kedatangan cahayamata ke2 ni nanti .;)

zura_habib berkata...

hepi anniversary n smg selamat melahirkan cahayamata kamu:-)

mamalieyna berkata...

happy 5th anniversary buat nad~ happy sokmo okies..AMin..

tarikh 221207 akak baru bertunang..hee~

Insyaallah semoga dipermudahkan~

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata...

epi anniversary prend!!

semoga kekal bahagia hingga ke syurga, amin!!!!

Adyshariz berkata...

hapy annversary nad..sama date dgn birthday kita la, smoga nad slmat bersalin..take k tau

amiey lee berkata...

selamat ulangtahun perkahwinan ye nad..semoga semuanya selamat...
insyaAllah

Salina@IbuAqil berkata...

Selamat ulangtahun perkahwinan dik.. Moga kekal hingga ke syurga.. Amin!!! ;)

*∽ IZAN ∽* berkata...

Nad.. happy anniversarry..!!

Eh dah 3 hari tak update nihh... dah selamat bersalin kah ....??????

cepat2 update tauuu..!!!! berdebarr I tunggu uhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...