23 November 2011

Zakwan : WAWAN NAK TOLONG PAPA..!! Uwaaaa..!!!

Tadi dah tolong MamaZakwan
Kali ni nak tolong PapaZakwan plak ;)

Hahahaha..!
Tergelak MamaZakwan dibuatnya
Luas mulut Zakwan nanges pujuk2 PapaZakwan
^_^
Tapi PapaZakwan still tak bagi
Tu yang meraung tu..!


Tengok kat tangan Zakwan tu
Ada hati nak pakai glove
Tapi terjuntai2 jek, hahahahaha!
Sebab tangan Zakwan kecik
Pastu dia pakai glove sendrik
Haruslah tak masuk btul2 ke jari, hehehehe...


Sampai tarik2 baju PapaZakwan lagik
Nak sangat nolong kekdahnye =P


Last2,
MamaZakwan ajak Zakwan masuk tgk tv
Hehehehe...
PapaZakwan siapkan sengsorang
MamaZakwan nak tolong, tak bleh
Riso plak kat bau2 cat ni
Tapi slalu la PapaZakwan kene tegur ngan MamaZakwan
'Sini tak cat lagi'
'Tu nape cat tak rata'
'Nape ada putih2 lagi ni?'

Hehehehe...
Tension jek PapaZakwan =P


Papepun
TQ PapaZakwan! :)
Cantek dah pagar umah kita, hehe

Sebelum ni kaler putih
Tapi dah berkarat2
Sakit mata memandang
Tuko le kaler cekelat
Patutnya nak cat sebelum raya, tapi tak sempat
Minggu lepas baru ada masa, hehe...

9 comments:

syawalsimpsons berkata...

wawan mmg anak yang baik....sejok je kan mata memandang walaupun kiter tak kasi kan...

Nana berkata...

amrul keje2 mengecat ni dia plg malasss yg rajin kita ni

Zue AnnaLeeya berkata...

bab mengecat nih pon mmg serah kt somi gak...
akak mmg malas...
tkg mengomen jer lebih... hahaha...

airel pon mcm zakwan...
hr tuh somi cat kt dlm umah, dia pon menyibuk jgk...
nangis2 jgk sbb abah tak kasi.. hehehe

mummy_ayu berkata...

Ayu weekend nie pun nak engecat..confirm yg dua orang tu pun sama nak tolong mcm nie..

MamaYatie berkata...

cian la plak..huhu

pagar cekelat..haa..nnt leh cari...kekee

mamalieyna berkata...

hehe..cian wawan, nak nolong pun tak kasi kan..hee~

baru berangan nnti umah sana nak cat kaler putih..hee~ berangan la dulu, umah skrg takde pagar sndirik..hee~

lia berkata...

haaaaa aku x cat g umah... bila la....

kayyana berkata...

sian zakwan tak dapat merasa cat pagar rumah mama dgn papa die.. takpe.. besar sikit leh tlg cat rumah eyh.. hehe.. cantik jugak gate kaler coklat gelap.. tak nampaklah karat2 tu

wan nurul hezrina berkata...

last2 wawan fed up.haha..raya dah lepas.nie mesti mood nak sambut org baru.mesti berdebar2.hikhik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...