23 November 2011

Wordless Wednesday [2] : 36!!

36?
36?
36?
36?
36?

Apa yang 36..?


Minggu ni MamaZakwan dah 36 minggu = 9bulan!!

p/s :
Dupdapdupdapdupdap...!!!
Terasa macam nak pi interview jek, huhu!





Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

13 comments:

MRS. K berkata...

wahh... tunggu masa je ni..harap semua nya berjalan lancar okey

ytekecik berkata...

aLHAMDULILLAH..SEMOGA MAMA ZAKWAN SELAMAT HENDAKNYER...AMIN....

Alycia berkata...

wah.. dh nk due dh tu.. alycia doakan agar smuanya selamat yer ;)

Axie04 berkata...

almira 36 minggu dah kene kua dah

Nigina berkata...

huhuhu ... lagi beberapa minggu jer... mesti berdebar debar kan... kalau saya masa ni tak sabar nak tunggu dia keluar... kekadang mengira waktu ... hehehhe....

wan nurul hezrina berkata...

lah dah nak dekat nie.nurul masa merah minggu ke 37.masa sofia week 40..huhu pape nnt semoga selamat yer mama wawan=)

Zue AnnaLeeya berkata...

mmg berdebar2 kan nad...
akak yg baru masuk 4 bln lebih ni pon ttp berdebar2...
padahal anak ke 4 dah... huhu...

smoga semenya dipermudahkan yer nad... Insyaallah....

eB ezrin berkata...

wow wee musti dh raser seram2 kan? hik3
tc tau :)

mamalieyna berkata...

kak eina next week, huu~ mmg dupdap tp tak sabar pun yee..hee~

bb asyik nendang2 je tau..tak sabar nk kuar dh kot..hee~

hope baik2 saje kita ni ye nad ^_^

Salina@IbuAqil berkata...

Wow!! Dik, semoga dipermudahkan segalanya.. Amin!! X sabor nk nengok baby baru.. ;)

Nisa Greennnpanda berkata...

wah..congrats kak nad.. bestnye.. xlame lg wawan dpt adik.. ^_^

kayyana berkata...

semoga semuanya berjalan dengan lancar ye mama zakwan

~aSHa~ berkata...

xlama dah ni..harap semuanya selamat ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...