22 November 2011

::: STALKER @ Tingkap Bilik | SERAM Dibuatnya! :::

Kejadian berlaku pada MamaZakwan sendrik, huhu!
Kisah ni dah lama dah
Dalam bulan lepas kot
Tapi baru kali ni teringat nak kongsi
Ingat2 kan balik rase cam seram plak

Menda ni terjadik waktu malam
Masa tu MamaZakwan sorang2 kat bilik tingkat atas
Tengah bersiap2 nak gi mana ntah, lupa!

Muka dok ngadap cermin
Kiranya MamaZakwan mengadap ke arah tingkap bilik la
Langsir plak elok terbang2 ditiup angin kipas

Tiba2......

MamaZakwan terasa-rasa macam ada sepasang mata yg merenung
Dari luar tingkap tu
MamaZakwan terperasan dari celah2 langsir
Mula2 macam nak ignore jek
Takut perasaaan sendrik
Tapi terasa macam btul2 ada yg merenung!


MamaZakwan apa lagi..!!
Dengan keberanian yang suam2 kuku ni
Selak la langsir tu utk dapatkan kepastian
Terkejut MamaZakwan dibuatnya!
MamaZakwan pun apa lagi, menjerit la...!
Sebab memang btul ada yg tgh khusyuk tenung MamaZakwan!

Walaupun MamaZakwan dah selak langsir tu
Menda tu still jek kat situ
Dok dendiam
Takde plak terkejut tgk MamaZakwan yg tgh terkejut ni

Bila dgr MamaZakwan jerit, PapaZakwan tanya la kenapa
MamaZakwan cakap la...
Ada menda kat luar tgh tenung MamaZakwan!
PapaZakwan tanya lagi apa dia..?
MamaZakwan jawab la...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Kussss semangat!
Mengucap panjang MamaZakwan dibuatnya
Naseb baek tak terberanak!!
Hampeh punya kucing!

15 comments:

lia berkata...

nad, ko mmg la....

aku ingt hantu sbb ko kat tingkat 2 ha3....

aEn+aReaL=Ryan berkata...

huhu..baru je nk suspen..hihi

amiey lee berkata...

hahahahahahahahaha mengong la nad ni :p

sue zainun berkata...

hahahah..ingatkan apa benda la..tekezut bace..

Imaan09 berkata...

ya ALLAH ingatkan orang.. lg seram klu hantuuuuuu..nasib bek kucing je

MamaYatie berkata...

hahaa...suspen giler...heran juga camne 'org' leh jenguk kat tingkap tingkat atas...seram oooo

Sidratul Muntaha berkata...

sengalllllllllll la nad nih!
adeh!!!!
dush!dush!

alyyani berkata...

hahaha....kalau kita pun nakgugur jantung kot!

eB ezrin berkata...

cumilnyer. i lioke :)

wan nurul hezrina berkata...

sabarjerlah.org preggynie mmg takotnyer lebih.haha

*∽ IZAN ∽* berkata...

suspennn jekkkkkkkk! tu lah banyak sangat tengok citer antu kat tv hahahaha

MaMa CyDa berkata...

hahahah sabo jeklah ngan mak buyung sorang nih tau ... saspen jek ... mama dah meremang2 bulu tengkuk dah nih tau ... hahahahah

syu berkata...

HI..SALAM KENAL... HU3.. MEMANG LER SERAM KALAU NAMPAK MATA CAMTU..HE3... DALAM KEPALA MULA LAH PIKIR YANG BUKAN - BUKAN TIME TU.

syawalsimpsons berkata...

KAKAKKAKAK...TERKEJUT JA....SUSPEN TU

@e_da berkata...

adoii nad.. suspen i.. dah naik seram memula baca,... ahhahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...