29 November 2011

SALE @ Padini Concept Store | NYAMPAH & KUCIWA!!

Alkisahnya
Semalam kan MamaZakwan pi jenjalan
Tgk Happy Feet 2 kat Jusco AEON Bukit Tinggi


Sebelum naik ke 2nd Floor tu
Gi la Maybank kejap nak kuarkan duit
Lalu depan Padini Concept Store
MamaZakwan tgk ada SALE!! Sampai 70% tu..!!
Dah la semalam last day
Mana tahan tengok jek, huhu!
Dalam hati kata, sabo, sabo...
Kita tengok wayang dulu ;)

Gi la tgk wyg dulu
Sebab plan asal memang nak tgk wayang jek
Habis jek tgk wayang
Saje la ngendeng2 PapaZakwan
Nak pi Padini Concept Store tu balik
Nak tgk apa yang best2
Konon2 nak jamu mata jek, hehe...
PapaZakwan pun iyakan aje la kehendak bininya

MamaZakwan dah teruja abes dah ni
Baru nak usha2
Sekali tu
PapaZakwan nampak je orang2 nak membayar punya beratur panjaaaaaaaang
Terus PapaZakwan kate dia nak pitam
Sebab tak makan lunch lagi
Kebetulan citer Happy Feet 2 abes kul 1 ptg
Memang time perut bergendang gendut kelaparan
Nak ajak makan fast food takmo
Nak makan nasi campur katanya
Ajak makan kat food court tak nak gak
Sebab ramai orang


MamaZakwan tak sampai ati la nak merajuk2
Sebab menda2 kecik camni jek
Lagipun PapaZakwan dah bawak jenjalan tgk wyg
Pun dah syukur dah
Huhu...!
Last2, balik umah trus

Dari saat dalam kete meninggalkan Jusco AEON Bukit Tinggi
Sampai la ke saat entry ni ditaip...
Eden kuciwa sebab tak dapat soping....!!!!


p/s :
harap2 PapaZakwan tak baca entry luahan rasa ni, hehe



Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

8 comments:

eT berkata...

mesti termimpi2...hehehe...

lia berkata...

meh no phone papa zakuan, aku tlng maklumkan he3

Cute MuM berkata...

ingatkan kecewa sebab tak dapat harga sale..
rupanya tak dapat shopping..
kesian..
kalo daddy dania pom mesti ajak keluar punya.. tak kuasa die nak beratur..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

kita sempat pi padini sale ni tapi kat dataran pahlawan melaka, semua padini sale ke time tu ek?murah giler la dapat rembat suar jeans balqis 2 helai baju kita sehelai, tu pun ramai beratur panjang, hubby bising gak tapi kita wat dek je leh tak...ngeh2

Nigina berkata...

hehehehh la ingat mamazakwan nak pitam rupanya papazakwan yang nak pitam... ni sapa yang mengandung nie hehehehehhe

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ berkata...

adess, harus kuciwa!
takpe, ajak papa zakwan soping tempat len... heheheh

amiey lee berkata...

samala kita nad...jgn harap la... kalau nmpak org beratur panjang tu kim salam la dia nak terjah..heeee

MamaYatie berkata...

huhu..cian pula dengarnya...takper..sabar yer...ada hikmah tak dpt soping tur,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...