10 November 2011

::: Rasa2 Kengkawan, Brape RM HARGANYA Ni? :::


Masa gi Wangsa Walk aritu
Sempat la MamaZakwan belikan Zakwan mainan baru
Kalu tak selama ni asek Mc Queen, Mc Queen, Mc Queen jek!
0_O

MamaZakwan belikan jigsaw puzzle cam yang kat gambar ni
Materialnya ~ kayu ngan kadbod keras

MamaZakwan beli 2 set


[1] Set Kenderaan Laut & Udara


[2] Set Kenderaan Darat


Rasa2 kengkawan kan...
Bape RM harganya ni..? ;)

Try la teka
Mana tau MamaZakwan nak kasik kat anak2 kawan2 yg teka btul ke..
Hehehehe.. =P

Jawab la bape kali nak jawab pun
Takpe...
Komen je kat sini
Last jawab kul 2 tau!
MamaZakwan kasik jawapan kat entry berikutnya karang
^__^

Pastu kita tgk skali sape yang kena...!
Good Lux!



Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

20 comments:

airis naufal berkata...

29.90 KOT

♥ Elin ♥ berkata...

below rm 5 kot.

mama tisya berkata...

nk cuba teka rm15.90,rm19.90, rm 10, rm 11.90, rm 16.90

zie berkata...

Just try..RM 10 @ RM 20 kot...hehe

syawalsimpsons berkata...

rm 30.00 kot..

airis naufal berkata...

19.90 PULAK.. HEHE

airis naufal berkata...

RM 10

kayyana berkata...

Yana teka RM29.90. btul tak?

Afida berkata...

rasa-rasa saya la 2 for RM15/=...btoi dak?...hopefully btoi la yer :)

Norazrani Maamin berkata...

nak teka gak:

1 set = RM 19.90

Norazrani Maamin berkata...

teka lg:

1 set = RM 25.90

Norazrani Maamin berkata...

teka lagi:

1 set = RM 9.90

CaDLyNN berkata...

15hinggit :p

Nana berkata...

alamak br je malam td g wangsa walk eheh xpasan lak puzzle ni RM1o kot

Sidratul Muntaha berkata...

rm15?
rm18?
rm10?
rm8?
rm5?
rm7?
rm13?
rm12?
rm20?
rm?rm?!
lotih dah nak teka.
tapi rm2?!

mummy_ayu berkata...

RM 19.90 kot..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

RM10 untuk 2 set

mamalieyna berkata...

alamak tak pernh membeli n survey la plak..pernh dpt hadiah dr org ada la..itu alat muzik..

herm...teka jelah eh..perset RM29.90...ngee.. eh ada bunyi tak menda alah ni..if arifnye, letak je ada bunyi..hee~

sue zainun berkata...

rm 30 kot..:p

@e_da berkata...

rm 4.. satu rm 2 kot..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...