21 November 2011

::: POPULAR Warehouse Books Clearance @ Summit USJ :::

Pagi2 Sabtu
Kami dah siap2 nak pi jenjalan ;)

Tempat dituju adalah Summit USJ
Asalnya sebab nak bawak Zakwan tgk Happy Feet 2
Tapi tayangan start pukul 12 tgh ari ke atas
Tak leh balik lambat
Sebab ptg dah nak masak2
Untuk 1 hal yg lain mlm tu

Jadiknya
Kami jenjalan je
Kat Ground Floor tu ada warehouse book clearance by POPULAR
MamaZakwan pun terjah la
Best2 gak...
Tapi banyak buku2 ca ya nun alif jek
Pastu plak, diskaun 70% ~ 90% sume buku2 diorg
Buku2 Melayu @ Inggeris antara 20% ke 50%
Yang 70% tak banyak pilihan, huhu!
At last tak beli papepun




Tapi banyak membeli kat kedai buku POPULAR
Hehehehe...
Beli hadiah utk kengkawan Zakwan ;)





Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

4 comments:

mamalieyna berkata...

sabtu dok umah je, en suami kerja..huu~

waah hadiah tuk kengkwn ada juge..hee~

farra8979 berkata...

wah, bestnya.... ^__^

MamaYatie berkata...

best ek??? nak gi jugak ingat..cari buku along & angah..hari kat maeps tak puas ati..hehe

wan nurul hezrina berkata...

banyaknya buku=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...