16 November 2011

::: PHOTOSHOOT | Ada Je Halangannya, Uwaaa..! :::

Lepas balik dari Jusco AEON Bukit Tinggi aritu
Sampai2 je umah
MamaZakwan ajak PapaZakwan berphotoshoot, hehe...
Terasa cam dah lama sangat tak bergambar sama2
Lagi2 sejak preknen ni, ngee~
^__^

Tapi tu la...
Ada je halangannya, huhu!
Dah la mmg dah sedia letih sbb baru balik dr jenjalan
Zakwan plak buat hal..
Takmo kasik kerjasama langsung!

Mula2 ajak, juai mahal..
Bila dah elok ber PS berdua ngan PapaZakwan
Ada je dia dok menyelit
Geram jek!

Ni kira OK la ni..
Tapi PapaZakwan plak lupa turunkan seluar tu, huhu!

Kepala Zakwan plak gerak2
Hemmm....

Tangan MamaZakwan plak takmo diam!
Aiyakk...!!!!

Camni la jadiknya kalu mintak tolong Zakwan ;(

Tengok kepala Zakwan!! Saje jek dia lalu lalang depan tu...

MamaZakwan tak ready.. Grrrrr...!!

Ni lagi la.... Tak sempat pun, haha!
PapaZakwan tak larat angkat Zakwan daaa.... =p


Akhirnya, satu gambar yg elok pun nan ado, huhu!
Lawak sungguh, heheh....


Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

8 comments:

Nigina berkata...

heheheheh kelakar sungguh .. tu tanda adik zakwan dalam perut tu kata nanti... biar dia keluar dulu baru boleh ambil gambar cantik heheheh....

eB ezrin berkata...

tapi eB suker tgk gambro2 tuh. moment :)

syawalsimpsons berkata...

X PE LA...AT LEAST NAMPAK HAPPY JE MUKA SEKELUARGA TU..

lia berkata...

meh panggil aku amik gmbr he3...

Cute MuM berkata...

huhu.. rasa lawaklah pulak.. memang susah kan nak amik gambar family..
uyun pon nasib pergi langkawi dapat 1 jer gambar yang cantik..
tue terus print..
kena tgu baby keluar kot baru leh amik..

ADEEYA berkata...

Nak ke berempat kot baru nice shot :D hihihi

♥ Elin ♥ berkata...

x jd tp comel ok korang... :)

kkdg gamba posing bagai nak rak pun ttp x cantik mcm mana tuh?? hihih

gamba2 nh semua nampak manja jer..

mamalieyna berkata...

hikhik..kira ok la tu...ada cerita disetiap gambar tu kan..hee~

eheh..baru perasan, k,eina pun last bergambo ngn usband masa raya puasa tu je..others,,mmg takde la..hu~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...