30 November 2011

::: Nak DISKAUN RM2 Untuk TIKET TGV Tak? :::

Nana IbuDamia dah share & wat entry
MamaZakwan pun nak buat gak la ;)
Apa2pun
TQ to MamaTisya dulu sbb kongsi menda ni ;)
Muah2 sket, hehe!

1st of all
Ni bukan dapat tiket wayang TGV dengan harga RM2 tau
Tapi dapat diskaun RM2
Contohnya kalau tiket wayang RM13
Bawak voucher ni, dapat la diskaun RM2
Jadik RM11 ;)
Tapi takleh guna utk yang beli online
Kene beratur kat kaunter baru bleh redeem
Sah hingga 15 Februari 2012
Dan sah utk 1 tiket sahaja
Means, kalu nak gi berdua, kena la register utk 2 orang ;)
Baru la dua2 pun dapat diskaun RM2
Hehe...


MamaZakwan dah register dah
Kat http://club.panasonic.com.my/Home.aspx
Sebagai club Panasonic Member
Baru la bleh redeem voucher RM2 tiket TGV ni
Kengkawan yang rajin tgk wayang pun
Meh la register sama, hehe
Klik je kat link atas tu
Pastu sign-up
Dah lepas tu, check email kengkawan utk verify akaun kengkawan tu
Pastu check kat MyReward & print kan voucher tu
Tu jek ;)


3 comments:

Nana berkata...

heheh dah tebus pon voucher ni kebetulan esok nk tgk wayang

mama tisya berkata...

tu labest kn dpt off rm2 tp kena beratur kt kaunter la..akak slalu booking online

~diAhOntHeblOg~ berkata...

best2!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...