01 November 2011

:: MamaZakwan Nak SHARE Info | DARC ::

Tau sesangat tu idak la..
Tapi kalau sket2 tu bleh la MamaZakwan share ;)



Lokasi Denai Alam Recreation Club :
Kalu dari Shah Alam
Masuk hi-way Guthrie
Keluar exit 3505 Denai Alam
1st & 2nd roundabout amik pukul 3
3rd roundabout plak amik pukul 9
(Senang jek nak pegi DARC ni, sbb byk signboard)

Waktu Operasi :
Selasa ~ Ahad (Isnin cuti)
7pg - 12 tgh mlm

Aktiviti2 Utama & Sampingan
~ Tunggang kuda
~ Memanah
~ Mini motorcross
~ Berenang
~ Main dart @ pool
~ Bersenam di gym

Fasiliti Yang Disediakan :
~ Gimnasium
~ Splash Pool
~ Dart Room & Pool Table
~ Restoran
~ Surau / Toilet
~ Hall / Meeting Room / Open Field
~ Karaoke
~ Trampoline
~ Chalet (akan dtg)

Yuran Keahlian :
RM180 utk 1 TAHUN & utk 1 FAMILY
(2 dewasa & 5 orang budak)

Kelebihan Keahlian :
~ Tunggang kuda @ pony (joyride) PERCUMA
(Kalau nak belajar, fee lain tau)
~ Guna gimnasium PERCUMA
~ Mandi @ berenang kat splash pool PERCUMA
~ Guna Dart Room PERCUMA
~ Main trampoline PERCUMA
~ Setiap weekend dpt makan NASI PADANG (buffet)
sukati korang nak bayar berapa ;)


Nak belajar naik kuda bleh
Nak belajar uruskan stable kuda pun bleh ;)
(Kalu nak belajar, fee dia lain tau)

Motorcross ;)
Tapi ni under 3rd party
So, bayar lain...

Gimnasium yang open air ;)

Tapak memanah ;)

Banyak tmpt yg kami jenjalan sekeliling
Tapi MamaZakwan lupa nak snap2
Ada tu tak sempat pun nak pusing2 pun
Sebab Zakwan dah sebuk ajak naik kuda ;)

Kalu sesaje datang
Dan blum @ takmo jadik ahli kelab pun
Bleh je naik kuda @ memanah tu
Macam Zakwan ~ tunggang kuda 3x round = RM5
Macam PapaZakwan ~ memanah 1x round (10 anak panah) = RM5


Harap2 info yg MamaZakwan share ni dpt membantu
Sebab tmpt ni seronok
MamaZakwan pun seronok la nak share
Kalu tak seronok, MamaZakwan senyap2 jek ;)

Takpun Kengkawan bleh call @ surf tenet tmpt ni
Untuk tau dgn lebih lanjut

Cam info yg ada kat bawah ni :




Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

6 comments:

mom.4.two berkata...

menarikss!!!thanx for the info...

Axie04 berkata...

best2
leh cuba ni, lain dari pusat rekreasi yang lain

amiey lee berkata...

wahhh bestt nye ada tempat rekreasi mcn ni

azura samsuddin berkata...

info yg bagus ni mamazakwan, tq tau harus gtau hubby ni ...

MamaYatie berkata...

tq for the info..mmg berniat nak tanya..hehe...

best kan xtvt dia..lagi best kalo bawak anak teruna..anak2 dara ni..hurmm..belum sesuai kot..

delour berkata...

thanks mamazakwan..leh bwk adik2 jalan hjg minggu nih..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...