11 November 2011

LARAT @ TAK LARAT? Kena Laratkan Jugak, Huhu!

Aritu MamaZakwan ada up stori pasal Craft Puncher
Jenuh mencari, akhirnya jumpa jugak kat One Utama, huhu!

Apa MamaZakwan nak buat dgn craft puncher tu?
Nak buat menda alah ni la...
~ TQ Tag ~
Kasi senang sket nak potong bulat2
Punch kan aje, dah siap..!

Kalu nak gunting setiap 1
Larat dgn tak larat je la kan? Huhu!
1200kpg tu..! Jenuh!

Tampal doily paper, pastu kasik tampal TQ Tag tu pulak

Tampal kat atas brown paper bag ni


Part MamaZakwan dah siap 700kpg paper bag ni
(Lagi 500 kpg paper bag, Aunty Wawa buat, hehe)
Tinggal nak letak reben tu jek
Tu yang paling malas skali nak buat, huhu!
Tapi apakan daya...
Masa tggl lagi sebulan jek ni
(Sebab due date MamaZakwan bersalin kan bulan depan)
Kena siapkan jugak!

3 comments:

amiey lee berkata...

mesti wawa berdebar2 nih heee....

wahhhh best nye buat persiapan kenduri

p/s: sonokkkk blog nad kita leh buka n baca..tapi blog sendiri masih tak leh..nk reply komen pun tk dapek

@e_da berkata...

cantikla nad... rajin!

Dalila Hamid berkata...

semoga dipermudahkan... tahniah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...