21 November 2011

::: KOOL FEVER | Anak Kawan2 Suka Pakai Tak..? :::

Masa kecik2 dulu memang selalu pakaikan kat Zakwan
Kalu Zakwan demam

Tapi sejak dia dah tau erti melekit2
Zakwan dah tak suka pakai
Lagi menjerit2 takmo pakai ada la..!

Tapi
Baru2 ni kan Zakwan demam
Zakwan plak yg request nak pakai KOOL FEVER ni
Pelik bin ajaib la jugak, haha!
Tapi dah dia nak, pakaikan aje la..
Mungkin Zakwan tgk iklan kot
Kakak tu dah bleh hepi2 lepas pakai Kool Fever ni






Anak kawan2 suka tak pakai menda alah ni...?

p/s :
Zakwan ni penggeli orangnya
Asal melekit2 je mesti tak suka




Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

15 comments:

syawalsimpsons berkata...

wahh macam2 posing yee wawan...syawal tak suke pakai kat dahi....nak tak nak sue taruk kat blakang badan dier...amik ko...kikiki...dier tak leh tarik..menjerit jugak la sejok...tp lelama...dier buat tak tau je la ngan benda alah tu..

eB ezrin berkata...

mimpi la kalo aerish & aed leh wat rileks biler bagi pakai ms drg sedar.. musti drg tarik. hu3.. tapi kalo dh lena. selamat sampai pagi >_<

amiey lee berkata...

gd morning nad..heee yela rasanya mcm tu..sarah skrg siap request makan ubat tau..dulu punyala takut ubat..

ashraf memang pantang letak benda ni atas dahi dia...walau tgh tido pun dia leh sedar

mama tisya berkata...

tisya tk suka pki gk ..kalo pki pn kejap je...smoga zakwan cpt baik

@e_da berkata...

alahaii sianya zakwan belum baik demam lg ya... kalau mika mmg tak suka langsung pakai benda ni.. sure dia cabut.. masa tido je la boleh pakaikan.. bagus zakwan tak membuang dia

sue zainun berkata...

anak sue, miera kdg2 suka pakai kadang2 tak..ikut mood kot..

tp cam bagus jgk pakai benda alah nie sb leh kurangkan panas kat kepala.kalo suh baring tepek tuala atas dahi kompom jatuh punye..

kemma berkata...

x pnh bg pakai pon..sllnya time ank demam..jelumkan dgn ais or letak sapu tgn lam mangkuk n bekukan..sgt mujarab..save..hehe

Salina@IbuAqil berkata...

Nad, Aqil pun sama le dik.. Sejak akhir2 ni asal panas je bdn "Buuuu!! Nak kol feber!!" Bleh dia pakai sehari suntuh x nak bkk2.. ;) Alalalalal!! Cian handsome boy x sihat ye.. Get well soon syg.. :D

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Zakwan demam ke..x sihat ye..ciannya dia..moga cepat sembuh ye Zakwan.

k.eija mmg spare kool fever ni kat umah..senang kalau anak demam..

sib baik jugala zaquan mmg suka pakai cool fever ni. Samala dgn Zaquan kalau demam skrg ni dia sndiri yg minta nak pakai cool fever n sibuk sgt nak g klinik dan makan ubat.

Nana berkata...

hahah sama la damia masa mula2 nak pakai kan menda ni dia xnak geli agknye melekit2 kan..sama la damia jenis pengeli juga
tu pasal coolfever ni bole pakai time dia tido je..klw pakai siang2 sure dia cabotnye

eisyaawie berkata...

sekarag nie mmg ramai budak deman....sebab cuaca kot...kejap hujan, kejap panas terik..

yaya x suka pakai sebab dia kata gatal...dia lebih suka taruk kain lembap jer atas dahi...hehhe

Alycia berkata...

adam mmg suke pakai.. bila ckp sikit eh adam demam lah.. trus tunjuk kt dahi dia.. suruh letak kat situ..

mamalieyna berkata...

arif tak suka sangat2x..tp baru2 ni, time dia lena kak eina letak jgk, seb baik dia tak sedar..hee~

Cute MuM berkata...

dania tak suka pakai..
tapi bila rasa badan die panas, uyun letak gak kat dahi masa dania tengah tido..
siap gunting jadi 2 bahagian lagi..
hihi..
tapi bila pagi, bendanya dah tanggal..
tak tau bila dania buka..

wan nurul hezrina berkata...

merah tak suka pakai.baik pakai kain tuala basah jerk sbb kalau cool fever dia bukak n lekatkan kat dinding.hehe..alahai wawan demam ek.get well soon ok wawan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...